Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem sok barátom maradt, elég...

Nem sok barátom maradt, elég magányosan telnek a napjaim. Ismerkedne itt más anyuka is?

Figyelt kérdés
Nagyon lassan és nehezen barátkozom, felszínesen simán elbeszélgetek bárkivel védőnői váróban vagy játszótéren, de nagyon szeretnék újra, igazi barátokat találni. Az ilyen felszínes ismerkedésekből 1-2 héten belül semmi sem lett. Mióta jönnek a gyerekek, eltávolodtam azoktól a barátoktól, akik még a bulizás és a sok munka pörgésében élnek, hisz egész más témák foglalkoztatnak minket. Aranyosak, de már más világban élünk, úgy érzem. Így aztán nem is igen tudok kivel beszélgetni, a kisfiam pedig még csak szavakat mond, és bár imádnivaló, nem a beszélgetés csúcsa, amit folytatunk napközben :) Szóval, megpróbálkoznék ismerkedni, de előre szólok, elég ügyetlen vagyok! :) Nem szoktam rátelepedni az emberekre, szóval szó nincs arról, hogy valakit napi szinten hivogatnék, vagy írnék neki, de azért jó lenne olyan emberek társasága, akik hasonló életszakaszon mennek át, mint mi, és néha beszélgetnénk, vagy egy-kétszer összejárnánk a gyerekekkel esetleg, és ilyesmi. Ti szoktatok hasonlót érezni?
2015. jún. 4. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nemtudom, hogy nem-e az előbb írtam neked privit? :D Vagy nem te vagy? Ha nem, akkor szívesen ismerkedem énis, ha meg neked írtam akkor majd úgyis visszaírsz:)

3 gyerekes

2015. jún. 4. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz, kedves Kérdező!
2015. jún. 4. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, kérdőjel a felkiáltójel helyett:-)
2015. jún. 4. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Budapesten, de szívesen levelezek olyanokkal is, akik messze élnek :))
2015. jún. 4. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipoben jarok en is, ugyh nekem is johet a privi!!! :)
2015. jún. 4. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Na de sokan vagyunk magányos anyukák:)

Én is szívesen beszélgetnék,leveleznék más anyukákkal :)

Nyugodtan írj:)

2015. jún. 4. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is rettentően egyedül èrzem magam! Szívesen ismerkednék!:)
2015. jún. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!