Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereket be lehet vinni...

Gyereket be lehet vinni tárgyalásra?

Figyelt kérdés

Nem gyerekelhelyezésről, hanem más polgári perről van szó. Viszont nincs kire hagynom, mindenki dolgozik, rajtam es apjan kívül amugysem marad el senkivel, addig üvölt amig be nem lazasodik. 10 honapos.

Igy megengedik hogy bevigyem? Vagy ilyenkor mi van?

2015. máj. 30. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Apuka nem vesz részt a tárgyaláson? Ha őt is beidézték, akkor a munkahelye köteles elengedni szabadságra. Én ezen esetben a folyóson várnám meg a gyerekkel amíg én jövök és akkor átadnám apukának amíg én vagyok bent vagy fordítva.
2015. máj. 30. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, őt nem. Csak engem. Ilyen bkv-s büntetés. Ferjem szolgalatban van aznap es nem biztos hogy el tudja intezni, mert allando letszamhiany van naluk :(
2015. máj. 30. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én bevinném magammal. Nem egy olyan kaliberű ügy, hogy elvonná bárkinek is a figyelmét a baba.
2015. máj. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!