Kincső, Hanga, Anna?
Figyelt kérdés
Szerintem mind szép név csak az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik a szebb. Szerintetek? :)2015. máj. 30. 21:22
11/24 anonim válasza:
Nincs egy negyedik név?
Hanga oké, Anna sok van, Kincső csúnya.
12/24 A kérdező kommentje:
Réka? Zselyke?
2015. máj. 31. 10:54
14/24 anonim válasza:
Bocsáss meg, de nekem egyik sem tetszik. :(
Esetleg...
Anna helyett Adél, Alíz, Anett?
Hanga helyett Hédi, Hermina?
Kincső helyett Kamilla, Korina?
15/24 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, szerintem az Anna nagyon szép név és egyáltalán nem baj, hogy sok van belőle. Nem kell mindenkinek különleges névvel kitűnnie a sorból. Hanga az elmegy, de én nem adnám. Kincső nekem nem tetszik, akkor inkább Kinga.
Alíz, Adél, ezek szintén szép nevek.
16/24 anonim válasza:
Réka, Zselyke közül inkább az előbbi, ha már nagyon muszáj lenne választani.... (előző voltam)
18/24 anonim válasza:
Ne haragudj de az összes név a Zselykevel meg a Rékával együtt is annyira tucatnev! Tudom neked ez tetszik de te kerted a véleményt. Kifelejtetted még a Jazmint és a Lilit. Bármelyiket valaszthatod a te gyereked nevéről te döntesz, de ezek már nagyon uncsi nevek. Bocsi.
19/24 A kérdező kommentje:
Nagy Anna Napsugár :D
2015. júl. 20. 12:00
20/24 anonim válasza:
Hat sztem annabol nagyon sok van, ugyhogy talan celszerubb lenne ket nev... mondjuk mittomen kovacs anna kincso (De nemtom miert kerdezed, milyen osszefuggesben, ugyhogy igazabol akkor en is inkabb az annara vagy a kincsore szavaznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!