Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » NevTanba mennyi idő alatt...

NevTanba mennyi idő alatt szoktak időpontot adni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez helyileg változó, nekem 3 hónapot mondtak, mondtam,hogy az sok, elkezdtük magánúton de ugye akkor is kell a papír,végülis így hogy nálunk a papír nem magánban pár nap alatt fogadtak.
2015. máj. 29. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. egy hónap volt, az óvónénik azt mondták, jó hamar kaptunk időpontot. Szerintem attól is függ, mikor és mire kérsz vizsgálatot, ősszel sok lehet az iskolaérettségi vizsgálat. Viszont az iskolai nyári szünetben a nevtan sem működik.
2015. máj. 29. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire sürgős probléma miatt kérsz vizsgálatot, mikor, hová, milyet. Ha gond van, akkor bezsúfolnak két időpont közé, de pl. szezonban iskolaérettségi vizsgálatra van, hogy két hónapot kell várni.
2015. máj. 29. 09:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Már kétés fél hónapja jelentkeztünk. Azóta se kép, se hang...
2015. máj. 29. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 hét telt el a bejelentkezés és az első találkozó között.
2015. máj. 29. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nyáron „a fű se nő” a nevtanban, ha már tavasszal jelentkezik az ember, akkor szeptemberre kap időpontot.
2015. máj. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!