Rossmann saját márkás termékek?
Sziasztok,
tanácsot kérnék rossmannos termékekkel kapcsolatban aki ezeket használja tudna nekem véleményt mondani? pelust szoktunk olyat venni az eddig bevált illetve a popsitörlő is.
Most elsősorban a popsikrém érdekelne illetve hogy ez a tápszer mennyire jó. Van aki adja a babájának?
Kislányom 9 hónapos, arra gondoltam megkóstoltatom vele hátha ízlik neki.
Vagy rossz ötlet?
Tudnátok tanácsot adni?
Köszönöm előre is.
ne már, tök jó a tejpépjük, én be szoktam nyalakodni, amit a babám meghagy :D
nekem a sinemil volt nagyon gáz, szétfolyt az egész és büdös volt.
Hű, köszönöm a gyors válaszokat. Akkor megkóstoltatom a kislányommal hátha bejön neki. A tejpépeket is szereti, főleg a kekszeset illetve a sztracsatellásat, ezek még nekem is bejönnek egy egy falat erejéig :) :)
mi jelenleg sudocreme-et használunk, ugyan elég sokáig kitart de hihetetlen drága:/
A neogranormon nekünk nem jött be , tiszta piros volt a popsija tőle :(
Esetleg a hipp-es popsikrémet próbálta valaki?
Nálunk is a kekszes meg a sztracsis a menő, a banános-grízes is jó. Nekem személy szerint a milupa vegyesgyümölcsöse volt nagyon rossz ízű, meg a már említett sinemil. Mondjuk a haspókomnak az is ízlett. :D
Krémből Neogranormon és Sudocrem, kipróbáltam, amit a gyerekorvos írt fel (infantum, naturland márkájú). Kb. úgy nézett ki a gyerek combja, popója, zacsija, mintha égés után felhólyagosodott volna...
Egyébként nem tudom, én használok kevés krémet, vagy miért van ez, de a születésekor vásárolt nagy tubus Neogranormon 5 hónapig tartott ki, a Sudocremből, amit utána vettem, alig hiányzik. Ezt egyébként a Rossmannban vettem, akcióban 1800 Ft volt a 125 grammos tégely.
Érdemes kifigyelni, hol akciós, mert sok pénzt lehet rajta spórolni, mondjuk ez a tégely szerintem egyéves korára sem fog kikopni (pedig kenem minden kakilás és fürdés után).
Én ezt a krémet használom popsikrémként: [link] Én szeretem, szerintem nagyon jó, 150 ml, sokáig elég, pont tegnap vettem 599 Ft-ért, tehát nem is vészes az ára.
Popsitörlő szintén nagyon jó.
Tápszerüket annyira nem kedveltük, valóban kevésbé lakott vele jól a babám, mi a Milupa tápszert ettük, 9 hónaposnak már van 3-as is ebből. Tejpépből a sztracsisat próbáltam ki a fiamnak, de nem ízlett neki, megkostóltam, nekem sem ízlett. Más fajtát nem vettünk. Viszont a bébiételeit szerette a fiam, a zöldségeket, főzelékeket is és a gyümiket is.
Egyébként a tápszeren és a tejpépen kívűl, szerintem minden nagyon szuper, ami Babydream, de szerintem gyereke is válogatja, hogy mi ízlik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!