Melyik névpárosítást választanátok?
Figyelt kérdés
Fenyvesi Anna Helka
Fenyvesi Júlia Leonóra
Fenyvesi Rozina Lilla
2015. máj. 24. 17:01
1/11 anonim válasza:
Nekem a Helka nem tetszik, a Leonóra meg túl komoly nekem. Rozina Lilla aranyos. Júlia is nagyon szép, önmagában.
3/11 anonim válasza:
Rozina Lilla. :)
a másik két párosítás annyira nekem nem illik össze.
4/11 anonim válasza:
Nekem ezek közül pont a párosítások nem jönnek be. Tetszik a Lilla, Anna, Júlia.
5/11 anonim válasza:
A Júlia Leonóra kicsit hosszú a vezetéknévvel, az Anna Helka helyett Júlia Helka jobban passzolna szerintem :) A Fenyvesi Rozina Lilla így jó ahogy van!
6/11 anonim válasza:
Talán a Rozina Lilla.
A Helka nagyon nem tetszik (nem is hallottam még:) )
A Júlia Leonóra tök furán hangzik kimondva és bonyolult,(mondogasd sokszor el magadban és észre veszed a hibát:))
8/11 anonim válasza:
Kislányom Helka, így én erre szavazok. De Anna névvel párosítva nem tetszik, inkább Júlia Helka vagy fordítva.
9/11 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kislányát Leonának hívják, az nem tetszene a Leonóra helyett? :)
Egyébként a Rozina Lillát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!