Vettem egy elemes orrszívót, először nem akart működni, de megoldottuk a gondunkat. Érdekel titeket hogyan?
Nagyon dühös voltam, a gépre is, magamra is, hisz szinte csak rosszat olvasni róluk. Reméltem, h ha drágábbat veszek, az jó lesz. De nem volt az. Két napig bosszankodtunk, mikor mondtam a férjemnek, h nem elég erős a szívása, az a baj. Elkezdte piszkálgatni, és sikerült állítani rajta! Működik! El se akartam hinni. A levehető rész menetében nekünk van egy tömítőgyűrű, az nem zár légmentesen ha teljesen rá van szorítva. Az ujjamon tesztelve állítottam lazábbra. Plusz beszorítom a szabad orrlyukat, és vigyázok, h még véletlenül se legyen rés a gép és az orrlyuk között, így tud vákumot csinálni.
Megírnátok, ha javított a tiéteken is?
Milyen negatív ma mindenki! Azért írta ki a kérdezõ, mert már volt ilyen kérdés, hogy nem jó az elemes és sokan bosszankodnak miatta, h megvették. Csak segíteni akart és mivel ez egy kérdezõ oldal, ezért odaírt egy kérdést is!
Nem tudok erre válaszolni viszont kérdezõ, mert nincs elemes nekünk.
Úgy látszik ma tényleg ilyen nap, egyesek az élő fába is belekötnek. Ezek szerint pont, h ők unatkozhatnak. Igaz, kedves első?!
Köszi 3-as, h mellém álltál! Tényleg azért írtam ki a kérdést, mert tudom, h az ember 10-12ezret nem poénból költ ezekre a kütyükre, és azért elég dühítő, mikor kiderül, h kidobott pénz volt.
2-es! Nem azt írtam, h én bármit is feltaláltam volna! Értelmezni tudsz? Mert nem úgy tűnik. Azért írtam le, mert 10-ből 9-en tutira nem tudják használni. Azt mondják, h nem szív ki semmit. És csak megjegyzem, a porszívóssal is úgy kellene kiszívni a gyerek orrát, h a szabad orrlyukat befogjuk, nekünk mégis hatékonyabb ha nyitva hagyom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!