Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vettem egy elemes orrszívót,...

Vettem egy elemes orrszívót, először nem akart működni, de megoldottuk a gondunkat. Érdekel titeket hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon dühös voltam, a gépre is, magamra is, hisz szinte csak rosszat olvasni róluk. Reméltem, h ha drágábbat veszek, az jó lesz. De nem volt az. Két napig bosszankodtunk, mikor mondtam a férjemnek, h nem elég erős a szívása, az a baj. Elkezdte piszkálgatni, és sikerült állítani rajta! Működik! El se akartam hinni. A levehető rész menetében nekünk van egy tömítőgyűrű, az nem zár légmentesen ha teljesen rá van szorítva. Az ujjamon tesztelve állítottam lazábbra. Plusz beszorítom a szabad orrlyukat, és vigyázok, h még véletlenül se legyen rés a gép és az orrlyuk között, így tud vákumot csinálni.

Megírnátok, ha javított a tiéteken is?

2015. máj. 23. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Azért ha majd egyszer kiírok egy ilyen kérdést, mert ennyire nincs kivel beszélgetnem, akkor inkább visszamegyek dolgozni.
2015. máj. 23. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Ó, feltaláltad a vákuumképzés lényegét, és az orrszívó helyes használatát. (megjegyzem, helyesen orrot fújni is úgy kell, hogy csak az egyiket, amíg a másikat befogod)
2015. máj. 23. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Milyen negatív ma mindenki! Azért írta ki a kérdezõ, mert már volt ilyen kérdés, hogy nem jó az elemes és sokan bosszankodnak miatta, h megvették. Csak segíteni akart és mivel ez egy kérdezõ oldal, ezért odaírt egy kérdést is!

Nem tudok erre válaszolni viszont kérdezõ, mert nincs elemes nekünk.

2015. máj. 23. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Úgy látszik ma tényleg ilyen nap, egyesek az élő fába is belekötnek. Ezek szerint pont, h ők unatkozhatnak. Igaz, kedves első?!

Köszi 3-as, h mellém álltál! Tényleg azért írtam ki a kérdést, mert tudom, h az ember 10-12ezret nem poénból költ ezekre a kütyükre, és azért elég dühítő, mikor kiderül, h kidobott pénz volt.

2-es! Nem azt írtam, h én bármit is feltaláltam volna! Értelmezni tudsz? Mert nem úgy tűnik. Azért írtam le, mert 10-ből 9-en tutira nem tudják használni. Azt mondják, h nem szív ki semmit. És csak megjegyzem, a porszívóssal is úgy kellene kiszívni a gyerek orrát, h a szabad orrlyukat befogjuk, nekünk mégis hatékonyabb ha nyitva hagyom…

2015. máj. 23. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:
És kérlek titeket kedves gyakorizók, akit nem érint a ”kérdésem", az legyen szíves ne az én kérdésemben élje már ki a kötözködési vágyát! Köszönöm!
2015. máj. 23. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!