Mennyi idős korában kapott először kólát gyermeked? Most milyen időközönként iszik?
3-4 éves koruk körül kóstólták meg a gyerekeim.
Alkalmanként ihatnak, de ez szerencsére tényleg nagyon ritka, kb. 2-3 havonta. A 8 éves nagy inkább a fantáért van oda amúgy :)
Mi is csak alkalmakkor iszunk ilyeneket, így itthon sincs kísértés rá.
Jó minőségű (házi) gyümölcsszörpöt isznak javarészt, meg sk. készült limonádét és teát, de ezeket is csak a párom miatt, aki nem issza meg a sima vizet.
Én 99%-ban vizet iszom, csak nagyritkán üdítőzöm
hát én magamról tudok írni mivel nincs gyerekem - jessz :DD -
öööö kb 4-5 éves koromban kaptam először cukros üdítőt, köztük kólát is, utána szülők ügyeltek, hogy csak alkalmakkor legyen, húsvét, szülinap, karácsony, közte szinte sose lett véve -tényleg ritka volt-, helyette a - szinte ugyanolyan káros :D - házi tea volt a 'menő' (sok cukorral... hát na)
szóval így én nem is voltam annyira a kóla felé, és ünnepekkor meg nagyonnagyon jólesett, mert hát ritkán kaptam belőle
utána gimnazista koromban is csak olykor-olykor volt, egyetemen volt hogy jobban 'rászoktam', hogy hetente 1 fél literes, szóval az se volt vészes
10 évesen ittam először, olyan 1 havonta szoktam inni.
15/f
Mivel nincs gyerekem, és még én is "gyerek" vagyok, ezért magamból indulok ki.
Sokszor voltak vendégek, szóval a Kólaellátás állandó volt a házban. Kb. hetente ittam egy kis pohárral, ízleni ízlett, de nem literszámra ittam.
Inkább a Borsec ásványvíz, na az literszámra ment kiskorom óta, és még mai napig is megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!