Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős korában kapott...

Mennyi idős korában kapott először kólát gyermeked? Most milyen időközönként iszik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
3,5,7éves gyerekeim vannak,a nagy és a kicsi nem issza meg a szénsavasat, így ők nem is kóstolták még. A középső szereti a szénsavasat, bár mi sem igen szoktunk ilyen üdítőket venni. Mikor szülinapi buli volt nálunk az egyik vendég házaspárnak vettünk 1üveg kólát, mert tudjuk, hogy ők szeretik és ekkor 4évesen megkóstolta a kólát a középső gyerekünk is. Ízlett neki, ivott két pohárral, de mikor elfogyott, már nem kereste - kérte tovább. Azóta nem ivott. Amit nagyon szeret(ne) inni- az a sör! :) Néha néha kap egy kortyot- az sokkal jobban izlik neki, mint a kóla.:))
2015. máj. 21. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kapnak itthon kólát, sem szénsavas üdítőket. Szerintem 5-6 évesen kóstolták meg először vendégségben.
2015. máj. 22. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Hatéves, eddig egytlenegyszer dugta bele a nyelvét a kólába. Még a bubis vizet sem szereti. Nem is kell, tök fölösleges.
2015. máj. 22. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:

3-4 éves koruk körül kóstólták meg a gyerekeim.

Alkalmanként ihatnak, de ez szerencsére tényleg nagyon ritka, kb. 2-3 havonta. A 8 éves nagy inkább a fantáért van oda amúgy :)

Mi is csak alkalmakkor iszunk ilyeneket, így itthon sincs kísértés rá.

Jó minőségű (házi) gyümölcsszörpöt isznak javarészt, meg sk. készült limonádét és teát, de ezeket is csak a párom miatt, aki nem issza meg a sima vizet.

Én 99%-ban vizet iszom, csak nagyritkán üdítőzöm

2015. máj. 23. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Jav: kóstolták :)
2015. máj. 23. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

hát én magamról tudok írni mivel nincs gyerekem - jessz :DD -

öööö kb 4-5 éves koromban kaptam először cukros üdítőt, köztük kólát is, utána szülők ügyeltek, hogy csak alkalmakkor legyen, húsvét, szülinap, karácsony, közte szinte sose lett véve -tényleg ritka volt-, helyette a - szinte ugyanolyan káros :D - házi tea volt a 'menő' (sok cukorral... hát na)

szóval így én nem is voltam annyira a kóla felé, és ünnepekkor meg nagyonnagyon jólesett, mert hát ritkán kaptam belőle

utána gimnazista koromban is csak olykor-olykor volt, egyetemen volt hogy jobban 'rászoktam', hogy hetente 1 fél literes, szóval az se volt vészes

2015. jún. 11. 10:02
 17/18 anonim válasza:

10 évesen ittam először, olyan 1 havonta szoktam inni.

15/f

2015. jún. 13. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Mivel nincs gyerekem, és még én is "gyerek" vagyok, ezért magamból indulok ki.

Sokszor voltak vendégek, szóval a Kólaellátás állandó volt a házban. Kb. hetente ittam egy kis pohárral, ízleni ízlett, de nem literszámra ittam.

Inkább a Borsec ásványvíz, na az literszámra ment kiskorom óta, és még mai napig is megy. :)

2015. jún. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!