Hol lehet venni nagy gyerekre pelenkát?
2015. máj. 18. 21:10
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom se a súlyt se a magasságot de majd megnézem. Amit belinkeltem az már kicsi rá alig bírom rá tépőzárazni
2015. máj. 19. 12:29
12/17 anonim válasza:
Hát ha több mint 30kg a 3 éves gyereked akkor ott nagy baj van.
13/17 anonim válasza:
Ne haragudj,de fogalmad sincs mekkora a gyerkőcöd?!Azért az nem semmi...azért valami fogalmad csak van,ha azt tapasztalatod,hogy a 7-es pelus kicsi...
14/17 A kérdező kommentje:
102 18. Nem azt kértem hogy szóljatok be. És csak azért mert nem tudom hány cm és mennyi kg. Szerintem ezt sok szülő nem tudja. Attól mert hogy nem tudom betépőzárazni az még nem azt jelenti hogy 30 kg a gyerek. 102 cm és 18 kg. Nem dagadt és nem duci hanem vastag testalkatú. Nem átlagos alkatú. Tegnap vettem a rossmanban babylove 6 os számú pelenkát és ezt is csak nehezen tudom betépőzárazni.
2015. máj. 20. 18:04
15/17 A kérdező kommentje:
102 cm magas 18 kg
2015. máj. 20. 18:05
16/17 anonim válasza:
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz,vagy pocakosabb típus a gyerkőc,vagy másik pelenka márkát kell választani.Pampers Active Baby 6-os?Ez 16 kilótól van.Kizártnak tartom,hogy ne lenne jó a kisfiadra.Az enyém is azt használta 5 éves korig(akkor lett éjszakára ágytiszta,szobatiszta már 3 évesen),akkor volt 24 kiló,és tök jó volt rá(pedig kicsit pocakos).
17/17 anonim válasza:
Kicsit duci a fiad, de kizárt, hogy ekkora pelusok ne menjenek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!