Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, akinek a két gyerkőcnek...

Van, akinek a két gyerkőcnek elég hasonló csengésű a neve? Volt már ebből probléma?

Figyelt kérdés
A nagyobbik fiunk Zoltán, a kicsit Zalánnal szeretnénk hívni. Szerintetek lesznek belőle gondok?
2015. máj. 14. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egyiket becézed, a másikat nem?
2015. máj. 14. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
A nagy miért csak Zoltán?!Az nem fair,hogy a kicsit meg becézni fogjátok...Személy szerint nekem a Zalán név nem tetszik....3 gyerekes
2015. máj. 14. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:

9-nek: 2014-ben sokkal több kisgyerek kapta a Zalán, mint a Zoltán nevet.

kérdezőnek: téged nem érdekel, hogy más összekeveri őket, de lehet, a gyerekeidet majd fogja. Ha fáradt leszel, akár Te magad is keverheted. Ettől függetlenül add a Zalán nevet, ha tetszik!

2015. máj. 14. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nem fogják összekeverni őket, de szerintem marhára nem illik össze ez a 2 név...A Zoltán egy régies név, a Zalán pedig egy modern, mostanában felkapott.
2015. máj. 15. 13:07
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Miért nyilatkozol olyanról, amiről láthatóan fogalmad sincs? :D

A Zalán modern név? Nézz utána kicsit, hogy már a honfoglalás korában létezhetett, de Vörösmarty Zalán futása műve révén terjedt csak el. Mikor is? Ja.. az 1800-as években :D Köszi a segítséget!

Aki a kérdésre válaszolt, annak tényleg KÖSZÖNÖM :)

2015. máj. 15. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindhárom gyerekem E betűs,szoktam is összekeverni a neveket,de nem nagyon zavar.
2015. máj. 15. 17:25
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
speciel szerintem úgy értette, hogy a Zoltán jobban elterjedt (ha az összlakosságot nézzük), a Zalán meg -annak ellenére, hogy régi név - most lett csak felkapott. Hány 10 éven felüli Zalánt ismersz? vagy híres embert? Zoltánból meg annyi van, mint a pelyva.
2015. máj. 15. 20:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kèrdező! Ne haragudj, ha megsértettelek, úgy gondoltqm, hogy a Zoltán inkább a 70-80-as években volt felkapott, a Zalán pedig manapság. De köszönöm, hogy diszkréten leprimitíveztél, hogy nem tudom, hogy a Zalán egy régi név...tisztában vagyok vele, mégsem ismerek 7-8 évesnél idősebb Zalánokat! Szép estét :)
2015. máj. 20. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Bizony, én is ezt mondom. Most divat a Zalán, hiába régi, mondj egy híres költőt, színészt ilyen névvel.

Most ugyanezt Zoltánnal...

Mellesleg, engem is lepontoztak, mert megírtam, hogy szerintem nem jó ötlet...

2015. máj. 20. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!