Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan keresztneveket keresek,...

Olyan keresztneveket keresek, amelyeket roma lányoknak adnak. Fel tudsz ilyeneket sorolni?

Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy a dzsesszika, dzsennifer, eszmeralda és egyéb nevektől kíméljen, ilyeneket magam is tudok. Inkább az érdekel, milyen magyar társadalomban megszokott nevek az elterjedtek. Pl. Klaudia.
2015. máj. 11. 01:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szüleim tanítványai voltak az évek során (nagy részük már felnőtt): Mónika, Erika, Afrodité, Rozália, Andrea, Vivien, Tímea

Egyetemről ismertem őket: Mónika (ketten is), Erzsébet, Magdolna

Egyéb helyekről ismertem őket: Anikó, Emma, Adrienn, Anita (ketten is), Jázmin, Kitti, Renáta, Bernadett

Nem nagyon látok különbséget amúgy, mármint ezeknek a neveknek a gazdái javarészt a '80-as évek közepén/végén, '90-es évek elején születtek. Akkoriban ezeknek a neveknek a nagy része teljesen hétköznapi volt. Néhány olyan név is van közöttük, amit az elmúlt 10 évben születettek viselnek, de azok sem kirívóak. Egyedül talán az Afroditét mondanám szokatlannak, de a viselője már felnőtt, nem mai névadás ez sem.

2015. máj. 11. 18:56
 22/31 anonim ***** válasza:
Gina, Asszunta, krisztina, Andrea, Virag, Szimonetta, Zsaklin.
2015. máj. 11. 20:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Számomra az Eszter, Zselyke, Réka (!!!), amiket írtatok, nagy meglepetés. Nálunk inkább a Zsáklin-vonal észrvehető.
2015. máj. 12. 08:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Mercédesz,Zselyke, Roxána, Melani, Tifani, Georgina, Szkárlett, Natália, Lea, Lilien, Lili, Rebeka, Jázmin, Fahéj, Boróka -ennyit tudok most fejből, asszisztens vagyok egy gyermekorvosi rendlőben
2015. máj. 12. 13:37
 25/31 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. A Jázmin felénk is nagy divat náluk!
2015. máj. 12. 14:17
 26/31 anonim ***** válasza:
23-as, nem a Zselyke a lényeg, hanem, hogy Natasa Zselyke, tehát tv-műsorból vett név, ahogy ez náluk szokás!
2015. máj. 12. 14:17
 27/31 anonim ***** válasza:
Ja bocsi nem tudtam, hogy ez egy tévéműsorból jön, többet kéne tévéznem :)
2015. máj. 12. 14:29
 28/31 anonim ***** válasza:
A Berki Krisztián szerepel most állandóan a tv-ben, és az ő kislánya Natasa Zselyke. Szerintem innen az ötlet. Én, amikor szültem, ment valami zenei tehetségkutató és akivel együtt szültem, abból nevezte el a fiát Nikolász-nak. Azért írtam, hogy náluk ez a tv-ből vett névadás szokás.
2015. máj. 13. 08:42
 29/31 anonim ***** válasza:
Natália, Kimberli, Karolina, Ivett, Virág.
2015. máj. 13. 10:48
 30/31 anonim ***** válasza:

Laura (Kettőt is ismerek)

Nikoletta

Klaudia

Beáta (Kettőt is ismerek)

Kitti (Kettőt is ismerek)

Vanessza

Ramóna

Vivien...

2015. máj. 18. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!