Anyukák, megéri még a kilós Hádában vásárolni? Vagy jobb a darabos?
Épp tegnap vettem egy kilónyi ruhát az Auchanban a Hádában. Inkább kislányruhák vannak, legalábbis azokból nagyobb a választék. Csodás nyári ruhácskákat vettem a kislányomnak, viszont a kisfiamnak csak két rövid gatyót tudtam venni, fiúruhák elég gyéren vannak.
Ja, magamnak is vettem két pólót és egy gyönyörű színű szoknyát. Tegnap kerti partira voltunk hivatalosak, agyondícsérték a póló+szoknya szettemet. Úgyhogy pár havonta egyszer érdemes beugrani.
Én a 14. kerületi "Nagy" HÁDÁba járok vásárolni.
Havonta szoktam beugrani. Igyekszem a készletcserére időzíteni a szabadnapomat.
Reggel ajtónyitásra ott vagyok és bele túrom magam a gyerek ruhákba.
Számomra megéri, mert nagyon jó darabokat potom áron hozok haza.
Én méretemben viszont alig találok valami ruhát.
Így, azokat nem használtan veszem.
Viszont a lányok még hónapok alatt nőnek 1-2 centit, így nekik még gyakran kell ruhát vennem.
5-ös, ezt miből szűrted le, hogy nem mosta ki? Nagyon gáz vagy:)
Szerintem érdemes mindkét fajta Hádába járni, nagyon jókat ki lehet fogni.
Mindenki magából indul ki:)
Én is kimosok mindent használat előtt, tegnap olyan meleg volt, hogy a legvastagabb ruha is megszáradt egy óra alatt. Ennyit a logikádról:)
Nem tudom, hogy nálatok milyen idő volt tegnap, de nálunk (BP, külváros) gyönyörű szép napos.
Én is mostam tegnap délelőtt (10 óra fele) és délután 2-3 körül hoztam be a ruhákat megszáradva.
Ha a 2. válaszoló is hasonlóképpen "járt el", akkor simán feltudta venni a rucit az esti bulira.
Egészségére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!