Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, megéri még a kilós...

Anyukák, megéri még a kilós Hádában vásárolni? Vagy jobb a darabos?

Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt szeretem, de a kilós nálunk jobban megéri. :)
2015. máj. 10. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Épp tegnap vettem egy kilónyi ruhát az Auchanban a Hádában. Inkább kislányruhák vannak, legalábbis azokból nagyobb a választék. Csodás nyári ruhácskákat vettem a kislányomnak, viszont a kisfiamnak csak két rövid gatyót tudtam venni, fiúruhák elég gyéren vannak.

Ja, magamnak is vettem két pólót és egy gyönyörű színű szoknyát. Tegnap kerti partira voltunk hivatalosak, agyondícsérték a póló+szoknya szettemet. Úgyhogy pár havonta egyszer érdemes beugrani.

2015. máj. 10. 14:49
 3/16 A kérdező kommentje:
köszi!!! csak mert látom, hogy ruha kilója már majdnem 3500 ft... még jó ,hogy a nyári holmi könnyű :)
2015. máj. 10. 14:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a 14. kerületi "Nagy" HÁDÁba járok vásárolni.

Havonta szoktam beugrani. Igyekszem a készletcserére időzíteni a szabadnapomat.

Reggel ajtónyitásra ott vagyok és bele túrom magam a gyerek ruhákba.

Számomra megéri, mert nagyon jó darabokat potom áron hozok haza.

Én méretemben viszont alig találok valami ruhát.

Így, azokat nem használtan veszem.

Viszont a lányok még hónapok alatt nőnek 1-2 centit, így nekik még gyakran kell ruhát vennem.

2015. máj. 10. 14:57
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
2-es, ki sem mostad a turkált ruhákat úgy vetted fel? :o
2015. máj. 10. 15:03
 6/16 anonim válasza:
86%
A kilósban csak olyasmit érdemes venni, aminek nincs súlya, sál, sapka,könnyű nyári ruhák, viszont nagy türelmet kíván a böngészés, mert sok az ócskaság. A darabárasban több a jó minőségű holmi, igaz drágább. Szerintem mind a kettőben érdemes körülnézni. Mi a 13 éves lányommal gyakran vásárolunk Hádában, legutóbb egy nyári nadrágot vettem neki (Köki darabáras) 990 Ft-ért, nagyon jó állapotban.
2015. máj. 10. 15:04
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

5-ös, ezt miből szűrted le, hogy nem mosta ki? Nagyon gáz vagy:)

Szerintem érdemes mindkét fajta Hádába járni, nagyon jókat ki lehet fogni.

2015. máj. 10. 15:05
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Miért vagyok gáz? Azt írja tegnap vette, és tegnap voltak kerti partin ahol nagyon megdicsérték. Nem rosszindulat volt, de hagyjuk...
2015. máj. 10. 15:07
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Mindenki magából indul ki:)

Én is kimosok mindent használat előtt, tegnap olyan meleg volt, hogy a legvastagabb ruha is megszáradt egy óra alatt. Ennyit a logikádról:)

2015. máj. 10. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, hogy nálatok milyen idő volt tegnap, de nálunk (BP, külváros) gyönyörű szép napos.

Én is mostam tegnap délelőtt (10 óra fele) és délután 2-3 körül hoztam be a ruhákat megszáradva.

Ha a 2. válaszoló is hasonlóképpen "járt el", akkor simán feltudta venni a rucit az esti bulira.

Egészségére! :)

2015. máj. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!