Mekkora lakasban/hazban eltek (negyzetmeter), es hany gyerkoccel? Elfertek kenyelmesen?
Ilyen a lakásunk alaprajza, 35nm. A konyha picike, de hozzá lehet szokni. A fürdőben van a wc, de kád van, így imádom. A félszobában van a baba, a nagy a mienk + a nappali egyben. Kényelmesen elférünk, van egy nagy szekrényünk, ami sok mindent elnyel. Korábban ebben a lakásban laktam anyukámmal, akkor övé volt a nagyszoba, enyém a kicsi. Több gyereket nem vállalnék ide, tapasztalatból tudom, hogy az a kis szoba egy lyuk, bár én akkor érzem jól magam, ha minél kisebb a lakás/szoba körülöttem :)
100 nm, 2 gyerek, szülők, egy nagymama.
Családi ház, de bővíteni szeretnénk, nem férünk el rendesen.
54 négyzetméteres panel, két szobás, erkélyes. Egy gyerek van (még). Ha jön a tesó, szándékozunk legkésőbb egy éves korára nagyobb lakásba költözni.
Elférni elférünk, a konyha mondjuk rohadt kicsi, utáljuk is nagyon, de ez minden panelben így van (kivéve, ahol átalakították).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!