Reggeli rosszullétek ilyen hamar?
Figyelt kérdés
Pàr napja vetten tesztet ami pozitiv lett,fizukor veszek még rgyet és utana gondoltam hogy orvoshoz megyek,első terhességem îgy eléggé félek.voszont ma hajnalban hanyingerre ebredtem,es hanytam is,mintha gyomorsav lett volna.az lehet hogy ilyen hamar jelentkezik hanyinger? Ma délelottos lettem volna de nem merem be vallalni a muszakot,meghat nagyreszt vegyszerekkel dolgozom.ez a hanyinger kb mennyi ideig van? Ti tudtok vele dolgozni?Az ekezetekert elnezest csak telorol vagyok :)2015. máj. 6. 04:36
1/7 anonim válasza:
hála istennek nekem nem voltak, :) de akár eltarthat a 12-16 hétig. nővérem addig alig tudott enni valamit. simán dolgozott igaz volt 1-2hét mikor kivett betegszabit, mert nem bírt lábra állni sem.
az hogy ilyen korán jelentkezik szerintem nem baj, olvastam hogy valaki már az esedékes menzi napján, pozi teszt előtt rosszul van..
2/7 anonim válasza:
Leggyakrabban a 6. és a 12. hét között tart, de nagy egyéni eltérések lehetnek. Van, akinek már a kimaradt menzesz előtt jelentlezik az émelygés, hányinger vagy hányás és olyan is akad, akit az egész terhesség alatt gyötör - aztán olyan is akad bőven, akinek egyáltalán nincs semmi ilyen tünete és olyan is, aki lefogy vagy még kórházba is kerül ún. terhességi vészes hányás miatt. Az is előfordulat, hogy pár napra abbamarad, majd újra előjön (vagy akár a végén, a szülés előtt-közben jelentkezik újra). Ha rákeresel, sok tapasztalatot olvashatsz itt is a témában, kinek, hogy alakult és mi használt vagy se.
3/7 anonim válasza:
Nekem mar 5.heten elkezdodott a hanyinger, aztan 8.hettol a hanyas is. Volt, hogy egy het is eltelt ugy, hogy nem volt roka, de hanyinger non-stop... 18.heten hanytam utoljara. Mindent kiprobaltam, volt is, ami segitett - egy ideig. Aztan az is visszajott. Ez sajnos ilyen, teljesen kiszamithatatlan, ahogy mar elottem is leirtak :) kitartas, hamar eltelik ez a par nehezkes het, aztan igazi energiabomba leszel a masodik trimeszterben ;)
4/7 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél a hányinger/hányás miatt teszteltem. 4+3 hetesen mindkettővel őrült rosszul voltam. Az elsővel a 13. Héten szűnt meg, a másodikkal most vagyok 20 hetes és csak egy hónapja bírok normálisan enni. 9 kgt fogytam.
5/7 anonim válasza:
Én a reggeli kávét azért hagytam el mert hányingerem volt tőle.. Már pár nappal a pozi teszt után. De igazából 6 hetesen kezdődött a rosszullétes időszak és 9 hetesen elmúlt.
6/7 anonim válasza:
32 hetes vagyok, még mindig hányok. Volt néha olyan hogy annyira rosszul voltam, hogy dolgozni sem tudtam. Remélem nálad nem igy lesz.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a vslaszokat,penteken megyek dokihoz :)
2015. máj. 6. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!