Virágzó babakád?

Figyelt kérdés

Ismeri, használja valaki? Egy ismerőstől kaptam egy linket hozzá, de nem igazán találok véleményeket róla..

(az ára nem érdekel de a funkcionalitása, gyakorlatban való beváltsága sokkal inkább :))

[link]

2015. máj. 4. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Akármilyen mutatós, az "úszó bacitelep" nagyon találó kifejezés volt rá!

Soha nem használnám ezt a terméket, pláne, hogy kislányom van. Nem tudom, a kisfiúknál milyen makacs bőrfertőzések fordulhatnak elő, de egy kislányt semmiképp sem tennék ki ilyesminek, mert tényleg csak akkor higiénikus, ha naponta kifőzöd, az meg lehetetlen, de legalábbis nagyon nem praktikus.

2015. máj. 4. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Megint csak egy plüss a millió plüss között. Plüss állatkák, plüss body-k, plüss rugdalózók, plüss takarók. Műanyag, újrahasznosított pet-palackok, ki tudja milyen festékkel készültek... Gyorsan átnéztem, de egy képen sem látom, élőben, akcióban. Az összes képen a baba szárazon fekszik, hol a víz? Hány kiló lesz ez a virág, ha teleszívja magát vízzel? Ha a gyerek náthás, gyógynövényes fürdőolajat is használok, amit még a kádról is nehéz leszedni, nem még egy ilyen mega méretű plüssről. Ezek után tényleg kíváncsi lennék olyanok tapasztalatára, akik használják. Én konkrétan ezeket a műszálas plüssöket minden formában kerülöm. Szárazon is porfogónak jók, ezért is egy területen alkalmazom csak, mint mikroszálas törlőkendő, arra tényleg jók.
2015. máj. 4. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
inkább vegyél biztonsági babafürdetőt,egy-két ezer ft,és műanyag,jól szárad,tisztán lehet tartani. ha van szárítógéped,oké,de ha nincs mit csinálsz? kimosod (minden nap?) aztán télen majd 3 napig szárad? jó most nyár lesz,de én nem vacakolnék ezzel minden nap,hogy szárítsam,meg mossam. fürdetős lesz,meg olajos, meg büdős a víztől ha nem jól szárad.
2015. máj. 5. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem régen homokozó volt a mai gyerekeknek meg ilyen fa.....ság
2015. máj. 6. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!