Melyik névről mit gondoltok? Milyen kislányt képzeltek el hozzá?
Figyelt kérdés
Különleges nevet szeretnék a kislányomnak.Jómagam se vagyok egy mindennapi nő.Művészetekkel foglalkozom.Előre leszögezném nem vagyok kisebbség.
Ezeken a neveken gondolkodom:
Jarmila
Kasszandra
Dana
Pipacs
Kincső
Tímea
Mimi
Birgit
Irina
Írisz
Míra
Kátya
Moira
Ronett
Szvetlána
Nárcisz
Nádja
Milla
Paloma
Mirtill
2015. máj. 1. 17:06
1/15 Forevernow válasza:
A Míra és a Kincső gyönyörű nevek..többit én nehezen tudnám elképzelni, de nem csúnyák azok sem :) ha nekem egyszer kislányom lesz, az Auróra nevet fogja kapni..
2/15 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a Nárcisz fiú név.
A többi sem nagyon tetszik.És a vezetéknevet sem ártana tudni, hogy illik-e hozzá a keresztnév.
Talán a Mira meg a Paloma még tűrhető.Nem ismerek ilyen nevű lányokat, de a Palomáról egy elegáns, temperamentumos hölgy jut az eszembe, a Mira névről pedig egy szép, kedves lány.
3/15 anonim válasza:
Jarmila. Csak ez tetszik. Ezeken kívül Mikolt, Rege, Jadviga, Villő.
5/15 A kérdező kommentje:
A Nárcisz lánynév.A Jácint név a fiúnév. :)
2015. máj. 1. 17:18
6/15 anonim válasza:
A Nárcisz hogy lenne már fiú név?
Nekem ezek közül legjobban Kincső, Tímea, Írisz tetszik. A kislányom is a Tímea nevet kapta.
7/15 anonim válasza:
Nekem a Milla tetszik. De a többi is nagyon különleges. Én ezek közül egyet nem javasolnék, és az a Ronett, olyan fiús nekem.
8/15 anonim válasza:
A Paloma egy tusfürdő márka, nem?
9/15 anonim válasza:
Paloma Picasso-ról hallottál már?
10/15 anonim válasza:
Most hogy mondod. De nekem akkor is a tusfürdő ugrik be. .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!