Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki az...

Segítene nekem valaki az adóbevallásban?

Figyelt kérdés

Ha 2009-ben csak GYED-et kaptam és nem kértem adójóváírást,viszont kaptam végkielégítést,mert elküldtek,akkor hogy fogok visszakapni pénzt?Vagy mennyire befolyásolja a végkielégítés ezt?

És meddig kell elkészíteni magánszemélynek az adóbevallást?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. febr. 22. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is töltsd le az Abev nevű programot az Apeh weboldaláról. Utána szedd elő a doksikat, amiket küldtek. Ott pontosan meg lesz jelölve, hogy az adott összeget az adóbevallás melyik sorában kell szerepeltetni. Ha mégsem megy, akkor küldd el nekem privátban az adatokat és megmondom mit hova írj! :) Május 20. a határidő
2010. febr. 22. 14:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!Megpróbálkozom vele!
2010. febr. 22. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosan menni fog, mert nem egy bonyolult dolog. Ami viszont zseniális benne, hogy ha beírod az adatokat, akkor ki fogja neked számolni a visszaigényelhető összeget és mindig jelzi ha valami hiba van az összegekben. :-)
2010. febr. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!