Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet választanátok a...

Milyen nevet választanátok a tesók mellé?

Figyelt kérdés
Negyedik gyermekünket várjuk, és már tudjuk, hogy a 3 leányzó mellé ismét kislány jön. Nagyon kisfiút szerettünk volna, és úgy is éreztük, ezért lánynévben nem is gondolkodtunk. Szóval most bajban vagyunk. Olyan nevet keresnénk, mint a nagyobb lányoké. Rövid és felnőttként is viselhető, becézve viszont nagyon édes és egyszerű. Nagyon tanácstalanok vagyunk, ezért várjuk a javaslatokat. A három grácia: Lilla, Nóra és Sára.
2015. ápr. 28. 20:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szofi, Zsófia, Hédi, Kitti, Borbála, Helga.
2015. ápr. 29. 16:24
 22/32 anonim ***** válasza:

Lilla, Nóra, Sára és Réka

:)

MInd szép egyszerű rövid nevek.

Gratulálok a 4. lányhoz!

Nálunk 6kisfiu van a családban és egy lány sincs, mondjuk az enyém "csak" 3 a hatból, a többi a tesóimé. :))

2015. ápr. 29. 21:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Bella, Míra, Kata, Helga, Laura, Dalma, Flóra, Gréta, Gerda, Petra.
2015. ápr. 30. 22:07
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszönjük a sok-sok javaslatot! A Réka és Luca nevekben gondolkodunk, mert ezeket eléggé hasonlónak találjuk a lányokéhoz, mégsem hangzanak túlságosan egybe, mert tetszene a Liza, Míra, Dóra is,de azok, mint Lizi, Miri és Dóra nagyon hasonlítanak a lányok neveihez, és ilyesmit nem szeretnénk. A vezetéknevünk egyébként Varga, így emiatt nálunk kiesett a Janka, Anna, Hanna, Dalma, Kata és társai. Talán marad ez a két név amin vacillálunk, de így is eléggé döntésképtelenek vagyunk. Persze ha kiagyaltuk mi lesz, megírom!
2015. máj. 1. 20:53
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Varga Réka tökéletes szerintem! :)
2015. máj. 5. 08:35
 26/32 anonim ***** válasza:
56%
Réka és Luca közül én is a Rékát választanám, mert a L-betűs lányotok már van! :) Így nem lesz egyforma a monogrammjuk! :)
2015. máj. 5. 15:30
 27/32 anonim ***** válasza:
akkor szerintem is Varga Réka jobb lenne :)
2015. máj. 5. 19:17
 28/32 anonim ***** válasza:
Ismerek egy Varga Rékát, hát jujj.. Ebből kifolyólag én személyes okok miatt ezt nem választanám, inkább Luca.
2015. júl. 6. 03:07
 29/32 A kérdező kommentje:
Július 2-án megszületett Varga Réka 2750 grammal és 48 centivel. Anya és baba is jól vannak, a tesók pedig nagyon örülnek az új jövevénynek. Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget! Üdv. a boldog apuka!
2015. júl. 7. 13:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2015. júl. 7. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!