Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz fősuli mellett...

Mennyire nehéz fősuli mellett babát vállalni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát, csak az a gond hogy fősulis vagyok és még van egy jó pár évem amig végzek.Nekem személy szerint túl késő lenne babát vállalni csak miután végzek.Távol lakom a szülőktól igy nem tudnának besegiteni.Hogy lehetne megoldani hogy fősulira is járjak meg babát is neveljek?ha vannak saját tapasztalataitok azokat is elfogadom
2008. aug. 28. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
egy,vagy akár két évet mindenféleképpen halasztanod kell,de ha van megfelelő háttered,egy férfi aki szeret téged és jól megvagytok,akkor hajráááááá!!!!!az ő segytségével könnyebb lesz.de vigyázz,hogy ne a baba tartso össze titeket,ő a szerelmetek gyümölcse kell hogy legyen.viszont ha tervezitek,akkor úgy tervezd,hogy a második féléves vizsgaidőszakot még valahogy kibírd,azt még meg tudd csinálni.20éves vagyok,egyetemista és babát tervezünk a párommal.sokan elitélnek,még néhány barátnőm sem ért velem egyet,de ez nem életkor kérdés.ezt saját maga érzi mindenki.az anyai ösztön egyszer mindenkiben felerősödik,kiben korábban,kiben később. sok sikert! :-)
2008. aug. 28. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Tervezzük a babát és nagyon szeretjük egymást a párommal, biztos hogy szerelem gyümölcse lesz
2008. aug. 28. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát halasztanod biztos kell majd, mert még ha nyáron is szülsz, akkor sem tudsz majd egy egy-két hónapos pici mellől bejárni. Én levelezős gimibe jártam, amikor szültem (októberi baba), három hónapos volt, amikor már rendesen be tudtam járni, pedig hozzánk csak kéthetente kell bejárni. De minden nap nem tudtam volna bemenni, az biztos, főleg, hogyha nem is lett volna aki vigyázzon rá. Meg tanulni sem volt túl könnyű mellette. Két éves lesz, amikor egyetemre szeretnék menni, de akkor már ő bölcsibe megy, így tudok majd nappalira járni. Viszont ha te nem akarsz két évet várni, akkor neked az lenne a legjobb, ha levelezőn tanulnál tovább, így csak kb. kéthetente kéne találni valakit, aki vigyáz a picire. Persze ahhoz, hogy valaki gyerek mellett tanuljon, komoly idegrendszer kell, és nagyon jó szervezés, és persze akaraterő. De sok sikert kívánok!!!!
2008. aug. 28. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:

szia én eddig már kétszer halasztotam nekem két kislányom van de nagyon nehéz meletük tanulni eggyel sem volt könnyebb, amíg pici azért ha már nagyobb azért .....

esetleg ha az anyagot odaadják nekedakkor cska a vizsgákra kell elmenni de ezt sem lehet csionálni minden vizsgáná, az unokatestvérem megcsinálta gyerek mellett de ez azt jelentette hogy folymatosan a nagyszülők vigyáztaka kicsire (ezt ababó meg is érezte és nem is olyan jó a kapcsolata az anyukályával)

2008. aug. 28. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van segítséged, akár bébiszitter, akár nagymama, akkor tudsz készülni a vizsgákra. De ha nincs...akkor nagyon nehéz! Én bibiszitteltem egy olyan családnál, ahol a lány tanult levelezőn, szombati konzultációk, évközbeni vizsgák...de így sem volt egyszerű...
2008. aug. 29. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Levelezőn csinálom a fősulit.Először én is halasztani akartam teljes félévet, de szerencsére annyira rendesek a csoporttársaim, hogy az előadáson leadott anyagot elküldik. Csak azokat a tárgyakat tudtam felvenni, amiknél az előadokkal megbeszéltem, hogy nem kell katalógus, illetve a zh-kat meg tudom írni a vizsgák alkalmával. Van néhány olyan tárgyam, amit viszont halasztanom kell. Sztem a félévet érdemes befejezni, aztán ha tényleg bele akarok vágni, akkor körbe érdemes kérdezni, hogy nálatok mennyire lojálisak az előadók, mit, hogy követelnek meg. Ha van mód rá (nálunk szerencsére van),akkor különvizsgát is lehet tenni.

Sok sikert!

2008. aug. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!