Mennyire nehéz fősuli mellett babát vállalni?
szia én eddig már kétszer halasztotam nekem két kislányom van de nagyon nehéz meletük tanulni eggyel sem volt könnyebb, amíg pici azért ha már nagyobb azért .....
esetleg ha az anyagot odaadják nekedakkor cska a vizsgákra kell elmenni de ezt sem lehet csionálni minden vizsgáná, az unokatestvérem megcsinálta gyerek mellett de ez azt jelentette hogy folymatosan a nagyszülők vigyáztaka kicsire (ezt ababó meg is érezte és nem is olyan jó a kapcsolata az anyukályával)
Levelezőn csinálom a fősulit.Először én is halasztani akartam teljes félévet, de szerencsére annyira rendesek a csoporttársaim, hogy az előadáson leadott anyagot elküldik. Csak azokat a tárgyakat tudtam felvenni, amiknél az előadokkal megbeszéltem, hogy nem kell katalógus, illetve a zh-kat meg tudom írni a vizsgák alkalmával. Van néhány olyan tárgyam, amit viszont halasztanom kell. Sztem a félévet érdemes befejezni, aztán ha tényleg bele akarok vágni, akkor körbe érdemes kérdezni, hogy nálatok mennyire lojálisak az előadók, mit, hogy követelnek meg. Ha van mód rá (nálunk szerencsére van),akkor különvizsgát is lehet tenni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!