Szabó vezetéknévhez melyik név illik a legjobban ezek közül? +ha tudsz írj még!
Figyelt kérdés
amik nekem tetszenek(lány nevek):Kamilla,Esztella,Mercédesz,Izabella,Violetta,Martina,Henrietta2010. febr. 20. 16:39
22/30 anonim válasza:
Szabo Eniko:Nagyon szep szerintem siman beadhatod a derekadat ha nincs bajod ezzel a nevvel.Egyszeru de nagyszeru.
(En vagyok az elso valaszolo aki az Izabellat irta)
23/30 anonim válasza:
Dóra,Renáta,Viktória,Liliána
Én is Szabó vezetéknevő vok:D
Szabó Dóra Zsóka,nekem a ritmusa meg magánhangzók váltakozása tetszik a nevembe:) AÓ ÓA ÓA :):):)
24/30 anonim válasza:
Az előző vok:)
Tesómék gyerkőcei is ugye Szabók:)
Fruzsina,Dorina,Dominika
Ezek is jól hangzanak:D
25/30 anonim válasza:
szia az én kislányom Barbara ez sztem jó a Szabóhoz
26/30 anonim válasza:
Henrietta tökéletes
Jó még: Gabriella, Daniella
27/30 anonim válasza:
Szerintem a Szabóhoz majdnem minden név megy, de nekem az ESztella, Mercédesz, Violetta és Henrietta nevek nem tetszenek. Szerintem A Szabó Martina hangzik a legjobban, utána a Szabó Izabella és a Kamillával még elmegy. A többi - elnézést - de cigányos.
28/30 anonim válasza:
nekem Szabó a vezetéknevem és Liza a keresztnevem :)
30/30 anonim válasza:
Szabó Barbara, szerintem ez nagyon szép így! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!