Hisztek abban, ha egy családból elmegy valaki, annak a helyére hamarosan érkezik egy új kis élet?
Nekem édesanyám halt meg januárban, 2 hétre rá terhes lett a fiammal:) Aki az én szülinapomra lett kiirva,hogy akkor fog születni.
Ráadásul mindkettőnk szeme barna a férjemmel de a fiunk tiszta anyum és a szeme gyönyörű kék mint anyumnak:)(pedig már 3 éves szóval valószinű igy marad) Mikor ránézek valahogy mindig eszembe jut róla:)
Én hiszek benne hogy ők ezt "odafent" megbeszélték, hogy anyum "leküldi" nekünk a kisfiamat maga helyett :))
Ebben hiszek:)
Sziasztok!!Megmondom őszintén,ahogyan a válaszokat olvastam elsírtam magamat.Ezt a kérdést én is fel akartam tenni,csak más formában.Meg szeretnék veletek osztani egy történetet,nem tudom ki hisz az ilyenekben,és ki nem.
A párom édesapja január 25-én halt meg.Az én családomban az egyik rokonunk szokott jósolni,(ezt ő rendesen tanulja is).Megkérdeztük tőle mit lát a lapokból.Az első alkalommal (párom apukája halála előtt) azt mondta hogy látja egy idősebb ember halálát a lapokból.Találgattunk ki lehet az,de nem jöttünk rá.Külön külön megkérdeztük hogy kinél mit lát.Nálam kisbabát látott.Most hogy a párom édesapját eltemettük,újra megkerestük a rokonomat,és kikértük ismét a lapokat,és hogy mit lát.Azt mondta hogy egy idősebb halott ember vigyáz rám és a páromra,és hogy készülődik a kisbaba is.
És ez érdekes,mivel én szerdán megyek a nődokihoz,mivel eléggé sűrűn émelygek,a mellemen kijöttek a kék erek,és a fehér mirigyek is.A mensimnek csak egy hét múlva kellene megjönni,de azt hiszem most történik nálam a beágyazódás,mivel először barnáztam,majd kis vér is jött.A hasam mensi szerűen fáj,és a derekam is le akar szakadni.
Kíváncsi leszek mi lesz szerdán az eredmény!!!!Valamilyen szinten hiszek ezekben a dolgokban,de nem mernék rájuk esküdni.Kicsit nekem ijesztően is hangoztak ezek a dolgok,de ha tényleg a párom édesapja intézni fentről hogy babánk legyen,nagyon boldog lennék.A párom is boldog lenne!!!Tudom az édesapját nem pótolhatja semmi,de talán egy kis pocaklakó enyhítené a fájdalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!