Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Brendonban vásárolt Peg...

Brendonban vásárolt Peg perego diner etetőszékhez hol lehet tálcát szerezni? A Brendonban lehet venni külön?

Figyelt kérdés
Sajnos a blokk már nincs meg, azt hallottam, csak akkor lehet kiegészítőket vásárolni a Brendonban bármihez, ha a blokk is megvan... köszönöm!
2010. febr. 19. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Peg Perego szervízre tippelnék, ahol általában meg lehet kapni az eltűnt/megsérült alkatrészeket. Ez sajnos itthon a Brendon... Nekem is kell egy kulacstartó a babakocsimra, így a kérdéseden felbuzdulva írtam nekik, hogy erre van-e mód, milyen áron, mennyi idő stb. - belefoglalva a Te tálcádat is. Aztán meglátjuk, mit válaszolnak... Úgyhogy ha megvan a válaszuk, akkor írok Neked itt megint. :-)
2010. febr. 28. 07:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!!!!
2010. febr. 28. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de nem volt netünk egy jó darabig... Válaszoltak, kaptam egy honlap címet: [link]

De nem méltatnám őket, mármint a Brendont... A kérdésemben egyértelműen leírtam, hogy nem szervizelés a kérdésem, és ez egy általános babakocsi szervíz. Azért annyit megér, hogy megkérdezd őket, hátha ők okosabbak, mint a NAGY BRENDON...... :-)

2010. márc. 11. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségedet, főleg így ismeretlenül, igazán hálás vagyok! Bárcsak több ilyen segítőkész ember lenne...
2010. márc. 14. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:

:-) Nekem ez természetes!

És tudod az a borzasztóan bosszantó, hoyg ezen a lapon millió kérdést írtam már ki és nagy részénél olyan kötözködő emberekkel kerültem szembe, hogy felháborító... nemcsak hoyg nem sgeítenek, hanem a kérdésed mibenlétét kérdőjelezik meg. Sajnos ilyen világban élünk... :-(

Szép napot!

2010. márc. 22. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!