Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Varga vezetéknévhez szerintete...

Varga vezetéknévhez szerintetek melyiknév illik legjobban?

Figyelt kérdés

Zora Luca

Zara Liliána

Gyopár Liza

Luna Ella

2015. ápr. 7. 12:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Gyopárnál keresve sem találnátok csúnyábbat, a többi meg teljesen mindegy.

Ha választani kell, akkor Zora Luca. A második nevek sokkal szebbek.

2015. ápr. 7. 14:08
 12/30 anonim ***** válasza:
Igen én is a második nevekből választanék ha már csak ezek vannak. Ha mindenképp ragaszkodsz az elsőkhöz akkor Zora, az a legkevésbé borzalmas.
2015. ápr. 7. 14:14
 13/30 anonim ***** válasza:

Varga Zara Lilien gyönyörű lenne :)

Ha csak 1 nevet szeretnétek, akkor is a Vara Zarára szavazok.

2015. ápr. 7. 14:18
 14/30 A kérdező kommentje:
Azért szeretnénk különlegesebb keresztnevet mert a vezetéknév túl hétköznapi, a Zoén is gondolkuztunk, de most szinte mindenki Zoé.
2015. ápr. 7. 14:22
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
De egyszerű vezetéknév különlegesebb keresztnévvel meg erőltetett. Ráadásul mifelénk a Zara, Zora és a Luna is kutyanév. Kérlek, a lányotok érdekében, ne legyen erőltetett neve... ha gondoljátok javaslok párat, bár nem tudom ezek mennyire a te ízlésed: Olívia, Vanda, Janka, Karina, Imola, Rella, Itala, Margaréta, Szofi- ezek különlegesebb nevek. A tiétekből a Zoé ami legjobban tetszik.
2015. ápr. 7. 14:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekünk Tamaránk van(uez a vez.név).A Tieid közül a Luna és a Zara.
2015. ápr. 7. 15:18
 17/30 anonim ***** válasza:

A Liza, vagy Liliána a legjobb ezek közül, a többit én nem adnám. Még a Luca, vagy az Ella sem rossz. Ha az elsőkből kell mindenképpen választani, akkor a Zora.

Különleges nevek közül, amik pl. nekem tetszenek, szerintem ezek passzolnának a vezetéknévhez:

Olívia, Alícia, Antónia, Daniella, esetleg Eliza.

2015. ápr. 7. 15:25
 18/30 anonim ***** válasza:
Én az elsőkből nem választanék, mert nem megy a vezetéknévhez.
2015. ápr. 7. 15:37
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

A Zara és Zora nem illik a vezetéknévhez egyáltalán. Olyan mint valami mondóka, vagy varázsige (vargazara, abrakadabra, hókusz pókusz, vargazora...)

A Gyopár viszont nagyon negatív hangzású szerintem általánosságban az emberek között. Leginkább a gyökérre asszociálok róla. Bocsánat -.-

A Luna szintén nagyon különleges név, de a Vargához nekem ez se passzol.

A felsorolt nevek közül a Liliána tetszik a vezetéknévhez.

Mivel két szótagú a vezetéknév, ezért érdemes 3 szótagú keresztnevet választani, valamint én magas hangrendű nevet adnék. Ezeknek a szempontoknak a Liliána megfelel.

Tippjeim, hátha megtetszik:

Varga Boglárka

Varga Izabella

Varga Olívia

Varga Johanna

Varga Vanessza

Varga Norina

Varga Melissza

Varga Elizabet

Varga Jázmin

Varga Eszter

Varga Laura

Extrémebb:

Varga Villő

Varga Eliza

2015. ápr. 7. 15:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem igazán passzolnak viszont a Zora, a Zara, a Gyopár és a Luna a kedvenc neveim. Főként a Zora
2015. ápr. 7. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!