Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hányadik pròbálkozòs...

Hányadik pròbálkozòs hònapban sikerült az első babátok?

Figyelt kérdés
Hányszor voltatok együtt abban a hònapban?
2015. ápr. 5. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6 hónapja nem védekeztünk, akkor voltunk együtt, amikor jól esett, nem pedig amikor kellett, így nem is számoltam, de nem valami sokszor... A 3. hónapban volt egy bizonyított "kémiai terhességem" egyébként.
2015. ápr. 5. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Első hónap. Vagy 8-szor de ebből kettő volt pé körül, a többi csak egymás és magunk örömére. Nyákom pé előtt nekem nagyon feltűnő így ezt nálunk nem volt nehéz kiszámolni.
2015. ápr. 5. 15:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Elsőre. Nem igazàn szàmoltam az egyûttléteket!
2015. ápr. 5. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Elsőre. Nem számoltam.
2015. ápr. 5. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Először második hónapban sikerült, de nem mardt meg. Egy kis kihagyás után most egyből sikerült megint, de úgy néz ki, hogy most sem marad velünk :(

Kétnaponta voltunk együtt.

2015. ápr. 5. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
7 hónap után lettem terhes és fogalmam sincs hányszor csináltuk, annyiszor voltunk együtt, ahányszor jólesett. Nem a babacsinálás járt a fejünkben, így nem számolgattam, hogy ekkor és akkor kell együtt lennünk, meg ennyiszer, meg annyiszor. Együtt voltunk, mert jól esett együtt lenni és mivel babát szerettünk volna, így nem védekeztünk.
2015. ápr. 5. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
1. hónapban. Kb. két naponta bújtunk össze. Felszabadult érzés volt hogy végre nem kell védekezni, beindultunk tőle ;)
2015. ápr. 5. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Második hónapban, az együttléteket nem számoltam én sem.
2015. ápr. 5. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
10. hónap volt sikeres.
2015. ápr. 6. 07:49
 10/13 anonim ***** válasza:
4 hónap
2015. ápr. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!