Hányadik pròbálkozòs hònapban sikerült az első babátok?
Figyelt kérdés
Hányszor voltatok együtt abban a hònapban?2015. ápr. 5. 15:24
1/13 anonim válasza:
6 hónapja nem védekeztünk, akkor voltunk együtt, amikor jól esett, nem pedig amikor kellett, így nem is számoltam, de nem valami sokszor... A 3. hónapban volt egy bizonyított "kémiai terhességem" egyébként.
2/13 anonim válasza:
Első hónap. Vagy 8-szor de ebből kettő volt pé körül, a többi csak egymás és magunk örömére. Nyákom pé előtt nekem nagyon feltűnő így ezt nálunk nem volt nehéz kiszámolni.
3/13 anonim válasza:
Elsőre. Nem igazàn szàmoltam az egyûttléteket!
5/13 anonim válasza:
Először második hónapban sikerült, de nem mardt meg. Egy kis kihagyás után most egyből sikerült megint, de úgy néz ki, hogy most sem marad velünk :(
Kétnaponta voltunk együtt.
6/13 anonim válasza:
7 hónap után lettem terhes és fogalmam sincs hányszor csináltuk, annyiszor voltunk együtt, ahányszor jólesett. Nem a babacsinálás járt a fejünkben, így nem számolgattam, hogy ekkor és akkor kell együtt lennünk, meg ennyiszer, meg annyiszor. Együtt voltunk, mert jól esett együtt lenni és mivel babát szerettünk volna, így nem védekeztünk.
7/13 anonim válasza:
1. hónapban. Kb. két naponta bújtunk össze. Felszabadult érzés volt hogy végre nem kell védekezni, beindultunk tőle ;)
8/13 anonim válasza:
Második hónapban, az együttléteket nem számoltam én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!