Mennyi lenne az a maximum összeg, amit a babádnak gyerekcipőre kiadnál?
Figyelt kérdés
Jó minőségűre, újra gondolok, Angliából vagy Amerikából hozzák2010. febr. 17. 19:17
1/14 anonim válasza:
Mekkora babának? Amikor a fekvőgyerekre ráadják a 20-50 000 forintos adidas meg Nike cipőt, azt a szülőt én szimplán hülyének nézem...a gyerek maximum ülni tud és 1 hónap se kell hogy kinőjje...azt ráadni az ilyen cipő...baromság...de mégha togyog is akkorsem értem a logikát, a gyerek gyorsabban nő mint a gomba annyi időt úgyse tudja hordani hogy lekopjon...babacipőre fölösleges sokat áldozni...majd késöbb legyen jó cipője amikor már tényleg használja és 2-3 hónapnál tovább is...
2/14 A kérdező kommentje:
Olyan gyerekre gondoltam, aki már járni is tud. Nem olyan díszcipőre:))
2010. febr. 17. 19:27
3/14 anonim válasza:
max 7000, de még ez is túlzás.
Vannak márkás cipők, amiknek én kézzel sem tudom a talpát meghajlítani, tehát a gyerek úgy jár benne, mint egy fapapucsban és 12000-be kerül.
A lényeg: fogja a bokáját, de nem kell a vérkeringését elszorítani vele, mint néha látom. A másik, hogy puha, hajlékony legyen a talpa. Lábujjhegyen is tudjon menni benne.
4/14 anonim válasza:
Max 7-8 ezret. Többet tuti nem, pikk-pakk kinövi, vagy kétszer elesik benn és lemegy az orra akármilyen márkás is.
5/14 anonim válasza:
Most néztem, a baba nike 8500Ft, nem 25-50 e ft.
Jó minőségű cipőt 6-7 e ft alatt nem hiszem, hogy kapsz Magyarországon.
6/14 anonim válasza:
Ha lenne pénzem rá, és mindig Superfit-et vennék, de az 10000-12000 között van, és nekem nincs rá pénzem, így megvárom belőle az akciót, és 7000 körül megveszem több méretben.
7/14 anonim válasza:
A jó cipő az olyan 10000 Ft-körül mozog. Ki is szoktam adni érte annyit.
8/14 anonim válasza:
10ezer...de csak mert tudom,hogy fontos az első években,hogy megfelelően tudjon fejlődi a lábacska :) és mert tudom,hogy minél nagyobb a gyerek annál olcsóbb a ruci:)
Tényleg úgy van,ahogy vki írta 8-9 körül kezdődnek a jó cipők.
9/14 anonim válasza:
7-8 ezernél többet biztos nem. Mostmár bölcsis, nemsokára mennek is már udvarra játszani, motorozás közben két hónap alatt is simán szétrúg egy cipőt, akár jó minőségű, akár nem, és két havonta még ennyiért sem tudok cipőt venni.
10/14 anonim válasza:
Mivel maximum összeget írtál, erre az én válaszom 12-13000 Ft. Egyébként asso cipőket hord a 19 hónapos babám, kb. 8000-9000 Ft-ért vesszük, és szerintem jó minőségű. Szerintem a cipő az a dolog, amin ha megteheted, nem érdemes spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!