Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Florina...

Mi a véleményetek a Florina névről?

Figyelt kérdés
Szabó vezetéknévhez. Szeretett olasz nagymamám emléke előtt tisztelegnénk ezzel a latinos névvel.

2015. márc. 23. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Az étolaj jut eszembe róla, nagyon nem tetszik.
2015. márc. 24. 09:47
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Én ismerek egy Florinát, bárgyú, butácska kislány, ez miatt nem tetszik. De ha nektek tetszik adjátok, vannak ennél sokkal gázosabb nevek is.
2015. márc. 24. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
háááát, nem igazán tetszik, főleg a Szabó mellé...
2015. márc. 24. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A vezetéknévvel nem a legjobb választás, de egyébként szerintem szép név, egy aranyos, cserfes kislány jut róla eszembe. :)
2015. márc. 26. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
mintha Florida lenne elírva
2015. márc. 28. 22:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok semmi kivetni valót benne, nekem nagyon újszerűnek tűnik, mert a megszokott a Flóra és az most elég divatos. De ha belegondolsz van a Dorina, Norina, Rozina, Karina ezek elég hasonlóak, de tulajdonképpen van egyszerűbb változatuk is Dóra, Nóra, Rozália, de mégsem furcsálja senki mert már már teljesen megszokottak ezek a nevek, szerintem a Florina is megszokott lesz. De csak simán Flóra is jó. Arra is lehet a nagymama nevét ráfogni, mert végülis tök ugyanaz csak honosabb nálunk ennyi.
2015. márc. 29. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Nekem tetszik.
2015. márc. 29. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem sem tetszik. Nem azért, mert külföldi, hanem mert fura. Akkor már inkább Flóra.
2015. ápr. 4. 18:53
 19/19 Illés Viktória válasza:

Sziasztok! A Florina név latin eredetű, jelentés tekintélyes, virágzó. A Forinus férfi név női párja. Na most nem tudom egyeseknek ezen jellemzőkből melyik enged a "cigány" vagy idézem :"suttyó román" eredetre következtetni....

A mi kislányunk Viktória-Florina, mindkét név jelentéssel bír számunkra,különleges és bájos szerintünk, persze ez nem jelenti azt, hogy feltétlen másnak is tetszenie kell. Na de azért, ilyen modortalan, uninteligens jelzőkkel illetni is kell azért. Válaszd nyugodtan, ha tetszik neked, a lányod egy csodás, ritka, bájos nevet fog kapni tőled 🙂

2020. febr. 14. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!