Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » E-bayesek! Csak én vagyok...

E-bayesek! Csak én vagyok ilyen béna, hogy nem találok olyan eladót aki ide is küld ruhát?

Figyelt kérdés
Sem az amerikai, sem az angol, de még német, osztrák oldalakon sem találok:(( Miért van ez? Vagy hogyan keressem?
2010. febr. 16. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, hat sajnos nem fogjak oda elkuldeni. Az egyik baratom ugy szokta hogy mivel en angliaban elek, ide kuldeti es en meg hazakuldom neki. Nincs neked is egy ilyen baratod?
2010. febr. 16. 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs:(( Azért nem értem, mert tegnap jött Kanadából csomagom, cipőt vettem.
2010. febr. 16. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem nagyon szokták a babaruhákat ide is küldeni. Az Ebay-en főleg magamnak nézek ruhát, táskát, cipőt, kozmetikumot, azokat majdnem mindet kiküldik Magyarországra.
2010. febr. 16. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az angol ebay-rol szoktam foleg babaruhakat venni es nem azt mondom h mindenki,de sokan elkuldik.Van h nem irja ki,viszont ha rakerdezel akkor nincs vele problemaja.Kitartas :-)
2010. febr. 16. 15:26
 5/5 anonim válasza:
én mindig találok olyan ruhát,amit ingyen szállítanak magyarországra!:D
2010. dec. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!