Milyen nevet adnál fiú/lány gyermekednek ha most születne vagy melyik névre változtatnád meg nevét, (ha úgy lehetne. )?
Ha most lennék gyermekvállalás előtt, akkor a Bendegúz, Zente, Gellért és a Sarolta, Villő, Lelle nevek lennének a paklimban.
A fiúneveket a férjem kapásból megvétózta, én pedig az Ő neveit, így kerestünk olyant, ami közös megegyezés volt.
Nagyobbik kislányomnál nem hagytam magam, a kedvenc nevemet kapta a csajszi, kisebbiknél pedig nagy harcok árán 2 nevet választottunk, egyet Ő, egyet én.
Tetszik a Sebestyén, Csongor, Szilárd név, de külföldön élünk, itt a cs, sz, zs, ty, stb. betűk nem túl szerencsések. Tetszik még az Ádám, Áron, Ákos, Kristóf, Márk, Alex, Erik.
Lánynevekből a Linda, Liza, Izabella, Nóra, Flóra, Eleonóra, Alexandra, Alícia, Daniella nevek tetszenek. Valószínűleg a Liza, Linda, Ádám, Áron nevek közül fogunk választani.
Ha most születne gyerekem ezt a nevet kapná:
fiú: Hunor, Lázár
lány: Szonja, Júlia
De tetszik még a Lia, Dorka, Richárd, Noel, Solt nevek is.
Fiú:
-első:apja után(lásd:utánam)
-nem első:Ádám, Tamás, Botond
Lány:
-első:anyja után
-nem első:Dóra, Fanni, Emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!