Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet adnál fiú/lány...

Milyen nevet adnál fiú/lány gyermekednek ha most születne vagy melyik névre változtatnád meg nevét, (ha úgy lehetne. )?

Figyelt kérdés
nekem tetszenek a ritka,különleges,szép nevek,de mind örömmel olvasom! Halmozzatok el nevekkel! :)

2015. márc. 18. 00:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%
Ha most születne, Emilia Sára vagy Benjámin Márk lenne. De egyébként sok név tetszik, pl: Amelia, Johanna, Zoé, Olivia, vagy Ádám, Alexander, Csongor, Roland, Olivér
2015. márc. 18. 08:03
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

Ha most lennék gyermekvállalás előtt, akkor a Bendegúz, Zente, Gellért és a Sarolta, Villő, Lelle nevek lennének a paklimban.

A fiúneveket a férjem kapásból megvétózta, én pedig az Ő neveit, így kerestünk olyant, ami közös megegyezés volt.

Nagyobbik kislányomnál nem hagytam magam, a kedvenc nevemet kapta a csajszi, kisebbiknél pedig nagy harcok árán 2 nevet választottunk, egyet Ő, egyet én.

2015. márc. 18. 09:07
 13/36 anonim ***** válasza:
70%

Tetszik a Sebestyén, Csongor, Szilárd név, de külföldön élünk, itt a cs, sz, zs, ty, stb. betűk nem túl szerencsések. Tetszik még az Ádám, Áron, Ákos, Kristóf, Márk, Alex, Erik.

Lánynevekből a Linda, Liza, Izabella, Nóra, Flóra, Eleonóra, Alexandra, Alícia, Daniella nevek tetszenek. Valószínűleg a Liza, Linda, Ádám, Áron nevek közül fogunk választani.

2015. márc. 18. 12:02
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
Kedvenc lánynevem a Delila, de mivel ez itthon nagyon csúfolható, nem adnám. Viszont nem itthon tervezek gyereket vállalni, úgyhogy lehet ez lesz (vagy önző módon felveszem második keresztnévnek én). Kislány Crystal vagy Kimberly, kisfiú Dexter. Ha esetleg bármilyen okból mégis itthon szülnék, akkor fiúnak a Csaba is szóba jöhetne.
2015. márc. 18. 13:21
 15/36 anonim ***** válasza:
72%
3 gyerek van,egyiknek se változtatnám meg a nevét.Bár több gyerek már nem lesz(43 évesek vagyunk),vannak neveink:Abigél,vagy Xavér.
2015. márc. 18. 14:02
 16/36 anonim ***** válasza:
69%

Ha most születne gyerekem ezt a nevet kapná:

fiú: Hunor, Lázár

lány: Szonja, Júlia

De tetszik még a Lia, Dorka, Richárd, Noel, Solt nevek is.

2015. márc. 18. 17:00
 17/36 anonim ***** válasza:
70%

Fiú:

-első:apja után(lásd:utánam)

-nem első:Ádám, Tamás, Botond

Lány:

-első:anyja után

-nem első:Dóra, Fanni, Emese

2015. márc. 18. 18:21
 18/36 anonim ***** válasza:
70%

Lány: Liza

Fiú: Félix

:)

2015. márc. 18. 19:40
 19/36 A kérdező kommentje:
kedves 12-dik válaszoló! mi a gyermekeitek neve?
2015. márc. 18. 20:26
 20/36 A kérdező kommentje:
kedves 15-ik mi a gyermekeitek neve?
2015. márc. 18. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!