Nektek van babanaplótok? Vezetitek?
Hát nálam az a fényképalbum.
A babanaplót én választottam. Van benne pár képnek hely, de inkább adatok, élmények leírásának van hely.
Ilyen: [link]
Férjem mindig cukkol, hogy majd lesz mit a menyjelöltnek mutogatni, hogy égessem a fiam... :-)
Szerintem jó dolog, mert már most elfelejtek dolgokat (pl: mikor állt fel pontosan).
Bár kéz és lábnyomatot nem csináltam bele.
Van és vezetem. Gombos Edina féle - szerintem ez nem nyálas, inkább komolyabb, és szerintem nagyon szép.
5 éves a lányom, és már egy csomó dolog van benne, nem csak képek, hanem élmények, írások, bármi.
Igen, van és vezetem. Fiam 2 éves, lányom 6 hónapos, mindkettőnek van.
Benne van minden: születés története, első kirándulás, első karácsony, húsvét, szülinap, mikor jöttek ki a fogai. 1 éves korig minden hónapnak van külön oldala, ahova a hónap képét lehet ragasztani, leírni mit tanult abban a hónapban, aztán utána 6 éves korig is van évente.
Szerintem tök jó. Én nem tartom nyálasnak. Jó megnézni, hogy miket tanult pl 2 hónaposan és hogy így havonta hogyan, miben változott. Beleragasztottam az első levágott hajtincset is. Szerintem ez egy nagyon jó, aranyos emlék és örülni fog később ha megnézi.
Ha neked ez nyálas, ne vezesd. Nem kötelező. Sokaknak nincs.
Én mondjuk így 34 éves fejjel is nagyon örülnék, ha nekem lett volna babanaplóm.
De mindenki más. Kinek mi a béna és nyálas. Ne vezesd, ennyi.
Neked nyálas. Nekem mondjuk kiábrándító volt hallani, hogy az ismerőseim szülei vezettek ilyet, anyám meg azt sem tudta megmondani, hány órakor születtem, nemhogy olyan részleteket, amiket az ismerősök tudtak magukról a babanapló által.
Én biztos fogok ilyet vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!