Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg furcsán gondolkozom?

Tényleg furcsán gondolkozom?

Figyelt kérdés

Ki nem állhatom az agyon és túldíszített gyerekszobákat. Mintás a szőnyeg, a fal, a függöny, lehetőleg a bordűr is, és akkor nem is beszéltünk a rengeteg játékról, ami méginkább színesít. Borzalom.

Amikor elmondom, hogy nálunk a gyerekszoba a bézs-mogyoró-csokibarna színeket fogja hordozni és a falat fehérre festjük, némely anyukának még a lélegzete is elakad.

Szerintem nem attól gyerekszoba a gyerekszoba, hogy tele van zsúfolva mindenféle szir-szarral.

Félreértés ne essék, én senkit nem akarok megbántani, de ha én elfogadom, hogy a más babaszobája Disney-mintás az utolsó négyzetcentiig, akkor rám se nézzenek ufóként.

2010. febr. 15. 16:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
feketére még a hálószobámat se festeném
2010. febr. 15. 16:51
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

divatosan????

Egy babának nem fontos a divat és itt most babaszobáról van szó nem????

2010. febr. 15. 16:53
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

Miért babaszobába is van olyan hogy divat, vagy még nem hallottál róla?

Az más dolog hogy feketére én sem festeném a falat, de igy a képen egész mutatósan összehozták.

2010. febr. 15. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk nincs gyerekszoba,sajnos nem tellett rä.Van egy gyerekagy,egy mintas huzattal,ennyi.A jatekoknak külön egy kerekes doboz a sarokban.

A fal feher.

Nem banom ki mit mond,nekem jo ez igy.

2010. febr. 15. 17:12
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Vigyázz, mert ezért a véleményedért mindjárt lepontoz a "giccses anyuka".
2010. febr. 15. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk sincs ilyen "cicoma"! A gyereket nem a színes, mindenféle kép fogja fejleszteni, hanem az anyja és a családja. EZ a giccs annak jó aki beteszi szegény gyereket a szobába és otthagyja. Nézelődik, tetszik neki a sok szín és forma, mindeközben nem hiáyolja az anyját. Nálunk a fal sárga és 1-2kép van a falon. Ennyi. A szobában egyébként is csak altatni szoktam őket. Akkor minek flancoljak? Azért, hogy a többi anyuka lássa és ne szóljanak meg miatta pedig nem fogok. Most lehet lepontozni, de ez a véleményem. A gyerekszoba nem attól lesz az, hogy saroktól sarokig ki van cicomázva, hanem attól hogy egy pici emberke lakhelye... Őt különben sem érdekli, hogy mi divatos és mi nem...
2010. febr. 15. 17:34
 17/23 A kérdező kommentje:

Aha...

Szóval nem rakom tele mindennel, akkor ingerszegény lesz a környezete...meg nem nekem kell, hogy "tessen", hanem a babának...Igen, gondolom az újszülött reklamálni fog, hogy nincs Micimackós tapéta meg Hápi kacsás szőnyeg, a királylányos vagy kalózos függönyről nem is beszélve...

Természetesen lesznek olyan dolgok, amik arra utalnak, hogy kérem itt egy gyerek lakik, de a túlzásokat messzire elkerülöm.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, pluszjeleket kiosztottam, mielőtt kikapnék. :)

2010. febr. 15. 17:43
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Most kell rájönnöm, hogy milyen szörnyű az élete a fiamnak, mert csak egy kék-sárga padlószőnyeg van a szobájában és fehér fal, meg kék-sárga függöny, és sehol semmi minta. De majd mondom a főbérlőnek, hogy azonnal mintás tapétát ide, mert unatkozik a gyerek. Eddig nekem nem tűnt fel :)
2010. febr. 15. 19:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó! :)
2010. febr. 15. 19:26
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

"Félreértés ne essék, én senkit nem akarok megbántani, de ha én elfogadom, hogy a más babaszobája Disney-mintás az utolsó négyzetcentiig, akkor rám se nézzenek ufóként."

Már megbocsáss, de a kommentjeidből nem úgy tűnik, hogy Te elfogadod a gicces szobákat!

Ettől tuti falra mászol, de képzeld a lányom szobájának a falát egy Vuk részlet díszíti (teljes falat befedi), ez még terhesség alatt készült, a másikat egy Hupikék Törpikék részlet díszíti, mivel most ez a kedvence! És van még Micimackós lámpánk, és sok minden "szir-szar" (ahogy Te fogalmazol) És tudod mit, tele van pakolva játékokkal, mert a gyerekszoba arra való, hogy ott legyenek a játékok, nem szana-szét a lakásban.

Ja és a kétéves lányom imádja a szobáját, amit az első ecsetvonástól az utolsóig én festettem neki. Bármikor eljátszik, szétpakolja a játékokat és beszél a "giccses" falakhoz, játékokhoz.

És még valami, szerintem és más szerint sem giccses, agyonzsúfolt a szoba, ízlésesen van berendezve, igazi kis kuckó egy kis lurkónak!

De hát ízlések és pofonok!

Én meg utálom a kopár gyerekszobát, mert nem is hasonlít gyerekszobára.

Lehet lepontozni, de Te sem fogtad vissza magad.

2010. febr. 15. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!