Tényleg furcsán gondolkozom?
Ki nem állhatom az agyon és túldíszített gyerekszobákat. Mintás a szőnyeg, a fal, a függöny, lehetőleg a bordűr is, és akkor nem is beszéltünk a rengeteg játékról, ami méginkább színesít. Borzalom.
Amikor elmondom, hogy nálunk a gyerekszoba a bézs-mogyoró-csokibarna színeket fogja hordozni és a falat fehérre festjük, némely anyukának még a lélegzete is elakad.
Szerintem nem attól gyerekszoba a gyerekszoba, hogy tele van zsúfolva mindenféle szir-szarral.
Félreértés ne essék, én senkit nem akarok megbántani, de ha én elfogadom, hogy a más babaszobája Disney-mintás az utolsó négyzetcentiig, akkor rám se nézzenek ufóként.
divatosan????
Egy babának nem fontos a divat és itt most babaszobáról van szó nem????
Miért babaszobába is van olyan hogy divat, vagy még nem hallottál róla?
Az más dolog hogy feketére én sem festeném a falat, de igy a képen egész mutatósan összehozták.
Nekünk nincs gyerekszoba,sajnos nem tellett rä.Van egy gyerekagy,egy mintas huzattal,ennyi.A jatekoknak külön egy kerekes doboz a sarokban.
A fal feher.
Nem banom ki mit mond,nekem jo ez igy.
Aha...
Szóval nem rakom tele mindennel, akkor ingerszegény lesz a környezete...meg nem nekem kell, hogy "tessen", hanem a babának...Igen, gondolom az újszülött reklamálni fog, hogy nincs Micimackós tapéta meg Hápi kacsás szőnyeg, a királylányos vagy kalózos függönyről nem is beszélve...
Természetesen lesznek olyan dolgok, amik arra utalnak, hogy kérem itt egy gyerek lakik, de a túlzásokat messzire elkerülöm.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, pluszjeleket kiosztottam, mielőtt kikapnék. :)
"Félreértés ne essék, én senkit nem akarok megbántani, de ha én elfogadom, hogy a más babaszobája Disney-mintás az utolsó négyzetcentiig, akkor rám se nézzenek ufóként."
Már megbocsáss, de a kommentjeidből nem úgy tűnik, hogy Te elfogadod a gicces szobákat!
Ettől tuti falra mászol, de képzeld a lányom szobájának a falát egy Vuk részlet díszíti (teljes falat befedi), ez még terhesség alatt készült, a másikat egy Hupikék Törpikék részlet díszíti, mivel most ez a kedvence! És van még Micimackós lámpánk, és sok minden "szir-szar" (ahogy Te fogalmazol) És tudod mit, tele van pakolva játékokkal, mert a gyerekszoba arra való, hogy ott legyenek a játékok, nem szana-szét a lakásban.
Ja és a kétéves lányom imádja a szobáját, amit az első ecsetvonástól az utolsóig én festettem neki. Bármikor eljátszik, szétpakolja a játékokat és beszél a "giccses" falakhoz, játékokhoz.
És még valami, szerintem és más szerint sem giccses, agyonzsúfolt a szoba, ízlésesen van berendezve, igazi kis kuckó egy kis lurkónak!
De hát ízlések és pofonok!
Én meg utálom a kopár gyerekszobát, mert nem is hasonlít gyerekszobára.
Lehet lepontozni, de Te sem fogtad vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!