Mi a véleményetek, ha az anyuka nem vágatja le a kisfia haját?
Mit gondoltok a 4-8 éves hosszú hajú (vállig vagy az alá) érő kisfiúkról?
Ilyenkor többnyire az anyuka vagy a kisgyerek nem szeretné levágatni?
Bár nincs gyerekem, semmit nem gondolok róluk. Se időm, se kedvem azon gondolkozni, hogy egy vadidegen anyuka v. kisgyerek mit csinál a hajával.
Annyit gondolok: "Itt egy 4-8 éves kisgyerek."
az ő dolguk
nekem semmi közöm hozzá ...
olyan mintha azt írnád h hogyan lehet egy lánynak rövid haja
am meg vannak tényleg olyan kisfiúk akiknek nagyon jól áll a hosszabb haj :-)
Ő dolga. Én mondjuk levágatnám a fiam haját, amíg kicsi, hogy ne nézzék lánynak, aztán ha később tinédzserkorban meg akarja növeszteni, ám tegye.
Mellesleg: nagyon tetszenek a hosszú hajú férfiak :-) de kisfiúknál szerintem nem annyira szerencsés a hosszú haj.
Én azt gondolom, hogy 4 évesen az unokaöcsémnek pont vállig érő haja volt, és üvöltve menekült, ha fodrásszal fenyegették. Ha ez a gyerek vágya, akkor nem mindegy?
Ha az anyuka kényszeríti és a gyerek ellene van, akkor nyilván nem támogatom. De a helyzet inkább az szokott lenni, hogy a gyerekek nem akarnák vágatni, az anyuka meg igen, merthogy az "lányos", ha hosszú.
Mi a baj a hosszú hajjal?
Semmi. Teljesen rendben van.
De mi baj van azzal, ha bárkit, akárhány évesen fiúnak vagy lánynak néznek? A legkevesebb közöm van hozzá, hogy a szembejövő milyen nemű(nek vallja magát).
Örülj neki, hogy nem valami csúnya állatnak nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!