Sterilizáló használatához kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
Van egy Little princess mikróhullámú sterilizálóm,és annyit tudok,hogy 2dl vizet kell bele tenni (legalábbis azt hiszem) de nem tudom,hogy hány percre,ált.ban 5 perc elég(azt írják a sterilizálókra...),de nem elég forró nekem,tehát több idő kéne,de mégis mennyi? Van a hátuljára írva,ezt nem tudom pontosan értelmezni... bal oldalán van egy kör,1-12-ig vannak rajta számok,és egy nyíl bejelölte a 2-est.Középen egy 5-ös van,amit körbevesz 3 nyíl,és jobb oldalon szintén egy kör,amin a 13-as van bejelölve...remélem érthetően magyaráztam el,és tudtok segíteni !
Még annyi érdekelne,hogy ha sterilizálok,akkor belepakolok mindent,amit találok,és az nem baj,ha véletlen v.mi leesik a vizes részébe? Gondolom akkor is fertőtlenítve van...vagy nem?
2015. febr. 28. 14:44
1/5 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a típust. De említed, h nem elég forró. 5 perc elég, de nem mindegy, h hány kw on 5 perc. Azt nem értem, miért esik le a vizes részébe, nincs neked ott rács?
2/5 A kérdező kommentje:
de van benne rács,csak néha 1-2 apróság ami kisebb az lejjebb esik.De ha nem elég forró,és nem gőzől annyira,akkor hogy fertőtlenít?
2015. febr. 28. 16:04
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltuk a mikrót is maxra tenni,de valahogy nem tudtuk,amúgy egész jó mikró,és hamar melegít,tehát gondolom,nem a leggyengébben van...
2015. febr. 28. 16:04
4/5 anonim válasza:
ki kell tesztelni. mikor már van benne elég gőz,akkor jó. nekem ez 5perc 800-on
5/5 A kérdező kommentje:
értem,köszi,az a gáz,hogy elég béna vagyok a mikróhoz :-)
2015. febr. 28. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!