Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kreatív anyukák segítség...

Kreatív anyukák segítség kellene? Farsangra arcfestés, de csak 3 színem van?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak holnap farsang lesz a bölcsiben. Mivel a héten beteg volt, nem is gondoltam,hogy mehet, de ma azt mondta a doki,hogy mehet, ne maradjon ki belőle. Viszont jelmez nincs, így gondoltam festek valamit az arcára. De csak kék-piros-sárga festéket kaptam. Mit lehet ebből kihozni? Kislányoknak oké, de fiúknak?
2015. febr. 26. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
fess az arcára pókember maszkot :)
2015. febr. 26. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

én megrajzolnám cicának sima fekete szemcerkával, fekete ruhában, csinálnék neki egy fület meg farkincát, és kész.

Esetleg szigetelőszalagból még ragasztanék neki karmokat.

2015. febr. 26. 17:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak az a baj,hogy szeretné nagyon,ha kifesteném. A bölcsiben volt már neki, és tetszett. Már mondtam neki,hogy vettem festéket, így nem tudom letagadni! :) A pókemberhez nem baj,hogy nem fekete a festék?

2015. febr. 26. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van piros felsője, akkor lehetne róka. Piros felső, szürke nadrág, egy rókafarok (harisnya kitömve, szőrmegallér, stb). Ha még fület is tudsz csinálni ( hajpánt, karton), akkor tökéletes :)
2015. febr. 26. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne festő is. Bő köpenyben ( apa inge?), festékfoltosan (sajna a köpeny is, nem csak arca), ecsettel, palettával (kartonból)
2015. febr. 26. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:

fehér póló? ha van, rengeteg minden lehet :)

pl. dalmata. fekete filccel összepöttyözöd a pólót, az arcfestékkel meg a pofiját. vagy dominó :)

2015. febr. 26. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

A kék-piros-sárga pont Superman színei :D

itt egy ötlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 26. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
a feketét szemceruzával is helyettesitheted szerintem.
2015. febr. 27. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!