Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fer ossze a sport es a...

Hogyan fer ossze a sport es a gyerek vallalas?

Figyelt kérdés
el kezdtem sportolni amit eddig nem vsgyis mar reg csinaltam ,nem vasgyok kover csak szeretnem magam jobban erezni ugyanakkor gyermekvallalasban is gondolkodunk. Ha esetleg ez ido alatt teherbe esnek aba kene hadjam a aportot? (aerobic es zuma)

2015. febr. 23. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolod,hogy a sok ugra-bugra jót tesz a magzatnak?

De gondolom mindjárt jön egy fittneszcica aki kifejti,hogy nyugodtan csináld,én is csináltam és nem lett baj. Aztán majd sírhatsz.

2015. febr. 23. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt azért vissza kell venni a tempóból, de a babáért ez nem áldozat.

Én is sokat sportoltam, aztán mikor babát terveztünk, visszavettem a tempóból. De nem mondtam le a sportról. Kismamaként pedig kismama tornàztam.

Szerintem simán meg lehet találni az egészséges középutat.

szülés előtt és után kihagytam egy k időszakot a sportban, de aztán újrakezdtem. Persze nagy segítség a férjem, aki addig vigyáz a babára, amíg én testileg-lelkileg feltöltődök kicsit.

Most már a baba az első, de azért néhs jól esik a mozgàs.

2015. febr. 23. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért mert valaki ésszel mozog várandósan még nem fittnes cica.

Én pl. futottam terhesség előtt. Most inkább maradt a tempós gyaloglás a futópadon, vagy minimális kocogás. A neten van fent sok kismama torna, azokat is lehet csinálni. Nem feltétlenül kell a fotelben ülve végigcsinálni 9 hónapot.

2015. febr. 23. 15:56
 4/5 A kérdező kommentje:
csajok koszi a valaszokat, tehat en meg nem allok ugy ;) csak pl ha kozben ossze jonne mondjuk most el kezdtem es 2-3 hoonapon belul esetleg teherbe esnek abba kene hagynom? vagy at alljak azonnal kismama tornara?
2015. febr. 23. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy egészséges terhesség sok mindent kibír, de szerintem, ha megtudod, hogy babát vársz, akkor inkább válassz valami kímélőbb sportot.
2015. febr. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!