Hogyan fer ossze a sport es a gyerek vallalas?
Gondolod,hogy a sok ugra-bugra jót tesz a magzatnak?
De gondolom mindjárt jön egy fittneszcica aki kifejti,hogy nyugodtan csináld,én is csináltam és nem lett baj. Aztán majd sírhatsz.
Terhesség alatt azért vissza kell venni a tempóból, de a babáért ez nem áldozat.
Én is sokat sportoltam, aztán mikor babát terveztünk, visszavettem a tempóból. De nem mondtam le a sportról. Kismamaként pedig kismama tornàztam.
Szerintem simán meg lehet találni az egészséges középutat.
szülés előtt és után kihagytam egy k időszakot a sportban, de aztán újrakezdtem. Persze nagy segítség a férjem, aki addig vigyáz a babára, amíg én testileg-lelkileg feltöltődök kicsit.
Most már a baba az első, de azért néhs jól esik a mozgàs.
Azért mert valaki ésszel mozog várandósan még nem fittnes cica.
Én pl. futottam terhesség előtt. Most inkább maradt a tempós gyaloglás a futópadon, vagy minimális kocogás. A neten van fent sok kismama torna, azokat is lehet csinálni. Nem feltétlenül kell a fotelben ülve végigcsinálni 9 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!