Anna vagy Sára?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?
Tetszenek vagy nem, és miért, mi a
véleményetek a nevekről?
2015. febr. 22. 21:44
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül sok az Anna:) Mindkettő szép, viselhető név. Az Anna nekem jobban tetszik, és az én ismeretségi körömben kevesen viselik ezt a nevet. A Sára sem rossz, bár nekem nem a kedvencem. A gyakorisággal nem lehet igazán számolni, és nem is mindenkinek fontos, hogy ritkább legyen a név, pl. nekem nem az.
Mindkét név egyszerű, könnyen kimondható, ismert, külföldön is használható (a Sára nyilván módosított kiejtéssel). Viszont mindkettő gyakori, akinek fontos a ritkaság, annak nem javasolnám.
12/13 anonim válasza:
Nekem a Sára jobban tetszik, de az Annával sincs semmi bajom
13/13 anonim válasza:
Az anna nagyon atlagos, ha ket keresztneve vagy hosszabb vezetekneve van akkor oke
A sarolta es a sara szornyu, a saci becezes aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!