Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jövő héten vidékről a Heim...

Jövő héten vidékről a Heim Pál Kórházba kell vinnünk szakrendelésre 6 hónapos babánkat. Aki ismerős ott tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy van-e olyan helyiség ahol meg lehet etetni, át lehet pelenkázni vagy ilyesmiket hogyan tudunk majd megoldani ha egész délelőtt várakozni kell? Köszönöm előre is!
2015. febr. 20. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
vegig a varokban vannak pelenkazok.
2015. febr. 20. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy gyerekkórház persze, hogy át tudod pelenkázni a gyereket. A folyosón több pelenkázó is van, ahol lehet öltöztetni vetkőztetni őket, mint bármelyik gyerekorvosnál. Etetésnél ha szoptatni akarsz arra nemtom van-e külön helység, de szerintem inkább fejd le és vidd magaddal cumisüvegben, akkor nem lehet gond.
2015. febr. 20. 09:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm.

Igen, azt gondoltam, hogy az átpelenkázással nem lesz gond, inkább az etetés aggaszt, bármit is adjak neki.

A lefejt anyatej eléggé ki fog hűlni amíg 100 km-ről odaérünk és ott várakozunk... na majd kitalálunk valamit. Elvisszük az ételmelegítőt és bedugom egy konnektorba a folyosón :D...

2015. febr. 20. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rendesek az ott dolgozók, ne aggódj! Mikró is van, meg fogjátok oldani a melegítést, csak szólnod kell. Szoptatásra nincs külön helység, de be fognak engedni valahova. Engem is beengedtek. Pelenkázó van mindenhol.
2015. febr. 20. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. febr. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!