Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abigél névről véleményeitek?

Abigél névről véleményeitek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is nagyon tetszik!

Léna anyukája

2010. febr. 12. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Az enyém is Abigél ^^

Nekem tetszett, de nem azért választottam mert ez volt a kedvenc (akkor vagy Odett, vagy Helka vagy Auróra), hanem a jelentése miatt (párom hamarabb tudta meg,hogy terhes vagyok,hogy lányunk lesz és először ő tartotta a kezében) illetve mert egy operaénekes bácsi szerint úgy nézek ki mint a fiatal Szerencsi Éva (Abigélből Vitay Gina) ^^

2010. febr. 12. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez volt a második varáció a lányomnak. Ha még egy lesz, valószínűleg így fogják hívni. Csak az a problémám vele, hogy héber eredetű, és magyart szeretnék. Úgyhogy még meggondolom.
2010. febr. 12. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szép név:O)
2010. febr. 17. 09:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én unokatestvéremet is így hívják, szerintem nagyon szép, aranyos név.

OFF: Nem azért, de ez egy olyan kérdés, amire csak véleménykinyilvánító válaszok jöhetnek. Nem értem akkor, hogy hogyan lehet lepontozni, vagy felpontozni valakit???? Mi alapján döntitek el egy VÉLEMÉNYRőL, hogy az hasznos-e, avagy sem????

2011. júl. 3. 15:28
 16/16 A kérdező kommentje:

Na igen, ez egy jó kérdés.

Szerintem egyrészt vannak itt olyanok, akiknek az a napi öröme, hogy valakit lepontozzon. (sose legyen neki nagyobb...)

A másik csapat pedig az, aki pont ellenkezőleg gondolkozik, mint a vélemenyező, éppen ezért már pontoz is lefelé.

Tényleg igaz, hogy nagy az Isten állatkertje...

2011. júl. 4. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!