Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alvászavarra homeós szert?

Alvászavarra homeós szert?

Figyelt kérdés

Kislányom 3 éves.

Nappal már nem alszik, viszont estére úgy kidől, hogy ülve elalszik. Ami ugye, nem éppen szerencsés, mert este 5-től 7-ig alszik egyet, ami délutáni alvásként érzékel.

Majd éjféig ébren van, aztán hajnalban 5 és 7 között ébred.

Van még itt hasonló problémákkal küzdő szülő?

Ti mit tennétek?

Próbáljuk ki a homeopátiás szereket?

2010. febr. 12. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges a homeopátiás szerek adása.Mindenképp gyűjts energiát,és próbáld meg átformálni a napirendjét.Este már ne hagyd elaludni,vidd jáccóra vagy sétálni,aztán alvás este,vagy délkörül kaja után alvás.Nemkönnyű,lesz hiszti,de meg tudod csinálni!:D
2010. febr. 12. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a homeós szerek a megoldás a ti bajotokra, hanem a napirend. 3 évesen még aludjon napközben, főleg, hogy oviban is alszanak. Eleinte bújj te is mellé, és ne engedd felkelni, hamar rá fog szokni, hogy ilyenkor csendes pihenő van, nem játék. Később el is fog aludni, mert unatkozik, utána már egyedül is hagyhatod. Este 5-kor már semmiképpen ne hagyd aludni, játszatok, stb, esetleg egy kicsit hozd előre a vacsit, és a fürdést, és menjen korábban ágyba, ha már leragad a szeme. Kitartás, nem lesz egyszerű, de mint az előttem szóló is írta meg tudod csinálni!
2010. febr. 17. 22:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy van neki egy 1 éves kistesója.

De már alakulnak a dolgok.

A mamával alszik egyet ebéd után már két napja:)

2010. febr. 18. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű, ne hagyd aludni 5-7 között! És akkor nem lesz gond. Pár nap nyügi, hiszti, de megszokja. VAgy szoktasd visza a déli alvásra.
2010. febr. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!