Nevek népszerűsége Vajon egy-egy név mitől lesz felkapottabb, mint a többi?
Fiunevekből a Bence-Máté-Gergő-Levente-Botond van sok. Legalábbis én ezeket sokszor hallom. Meg a Benett, Noel is igen.
Valószínűleg ez is olyan mint a divat- most ezeket a neveket szeretik. MOst a barna szín a divat, jövöre a lila lesz... kb így tudom elképzelni.:)
Meg hát ízlés dolgában nem lehet vitatkozni. Valakinek ez tetszik valakinek az.
Pl az Anna-Hanna-Jázmin nevek legtöbbször egyszerűek, rövidek és így szinte minden vezetéknévhez passzolnak, így akiknek nincs más ötletük, azoknak is megfelel ez. A Bence-Máté-Levente is ugyanez lehet, mivel annyira viselhető nevek és mindenhez passzolnak- így sokaknak ez a favorit. Nincs ezzel baj szerintem.
Én rikább nevet adtam a fiamnak, nincs benne az első 100-ban, de a naptárban benne van. Szempont volt, hogy passzoljon a vezetéknévhez és számunkra ez volt az a név, ami a legjobban tetszett, így lett a neve Örs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!