Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről első...

Mi a véleményetek erről első cipőnek?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 17. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen típusú cipőt, mint az Estrelle én simán ráadtam a gyerekre az udvaron, homokozóban, stb. Nem volt hosszú életű, de ez a legjobb (meg persze a mezítlábazás).

Az Elefanten cipők nagyon jók, vedd meg nyugodtan.

De ha lehet, a puhatalpúban legyen a legtöbbet.

2015. febr. 17. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Estrella (elírtam)
2015. febr. 17. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Ami jó márkának számít az a primigi, szuperfit, richter, geox. Fontos hogy tartsa a bokáját, a talpa rugalmas legyen, bőr legyen kívül - belül és én még arra is oda figyelek hogy melyik a könnyebb. Mert piszok nehéz gyerekcipőket képesek gyártani. Ha pesti vagy menj el a kukucska gyerekcipő boltba, elég nagy választék van, és minden normális márkát tartanak.
2015. febr. 17. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Firekt hajlékonyt írtam, nem puhatalpút, mert a puhatalpú nem jó.
2015. febr. 17. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Ahány orvos, és ahány anyuka van, annyi féle választ fogsz kapni.

3gyerekem van, és a legkisebbik ilyen tipusú puhatalpúba járt 2éves koráig:

[link]

Télire pont nem kellett neki, mert februári születésű, egy éves korában még nem járt, csak 15hónaposan, így 2évesen volt téli cipője természetesen, de addig meg ha bent voltunk - amig volt belőle méret csak ezt hordta.

Neki nincs lúdtalpa, sőt semmilyen lábdeformitása, ellenben a két nagytesó, akikre én is adam mindenféle gyógytornász és ortopédus által ajánlott cipőt, nekik mindkettőjüknek van.

Egyedül a te döntésed, hogy mit adsz a kicsire első cipőnek, meg később is.

:)

Mosmár nagyobbak a gyerekeim, a legnagyobbnak már a sok tornával és ajánlott talpbetéttel már eltűnt a lúdtalpa, a középső még mindig supinált szandált-cipőt hord,vagy kell neki a cipőbe a betét.

2015. febr. 18. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!