Az ilyen típusú cipőt, mint az Estrelle én simán ráadtam a gyerekre az udvaron, homokozóban, stb. Nem volt hosszú életű, de ez a legjobb (meg persze a mezítlábazás).
Az Elefanten cipők nagyon jók, vedd meg nyugodtan.
De ha lehet, a puhatalpúban legyen a legtöbbet.
Ahány orvos, és ahány anyuka van, annyi féle választ fogsz kapni.
3gyerekem van, és a legkisebbik ilyen tipusú puhatalpúba járt 2éves koráig:
Télire pont nem kellett neki, mert februári születésű, egy éves korában még nem járt, csak 15hónaposan, így 2évesen volt téli cipője természetesen, de addig meg ha bent voltunk - amig volt belőle méret csak ezt hordta.
Neki nincs lúdtalpa, sőt semmilyen lábdeformitása, ellenben a két nagytesó, akikre én is adam mindenféle gyógytornász és ortopédus által ajánlott cipőt, nekik mindkettőjüknek van.
Egyedül a te döntésed, hogy mit adsz a kicsire első cipőnek, meg később is.
:)
Mosmár nagyobbak a gyerekeim, a legnagyobbnak már a sok tornával és ajánlott talpbetéttel már eltűnt a lúdtalpa, a középső még mindig supinált szandált-cipőt hord,vagy kell neki a cipőbe a betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!