Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom egyre...

Mit tegyek ha a párom egyre feledékenyebb és szétszort, nemsokára megszületik a babánk és félek igy nem sok mindent tudok rábizni de ha nincs más segitségem mit tegyek?

Figyelt kérdés
eddig is elöfordult hogy elfelejtett dolgokat és már sokszor megbeszéltük be is látta de mégsem változik,illetve rosszabb lett.
2008. aug. 23. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem próbálj meg türelmesebb lenni,tudom nem könnyű,mert az én párom sem a figyelmességéről híres,és átélem a helyzetedet....De... inkább,szólj 2*3* hogy a feszültségek ne fokozódjanak.Rajta is sok a teher,nyomás hiszen el kell hogy tartson majd benneteket,nagy felelősség vár rá,amitől egy kicsit bepánikolnak a pasik.Van akin így(ha előtte is ilyen volt,-ez most fokozódott),van akin úgy csapodik le.Szóval egy a lényeg,légy türelmes és kedves hozzá,hidd el meghozza gyümölcsét!Minden jót,és sok boldogságot a kisbabához!
2008. aug. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!