Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mivel lepi meg a párját,...

Ki mivel lepi meg a párját, valentinre? Valami jó tippet tudtok adni, mit vegyek a férjemnek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szexi fehérnemű,finom vacsora és egy egész estét szeretkezés szerintem a legnyerőbb ;)
2010. febr. 11. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
estés *
2010. febr. 11. 18:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,ez tényleg tuti!
2010. febr. 11. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én saját készítésű képeslapot és valami finomságot fogok csinálni vasárnap!

2010. febr. 11. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is szívesen veszek ötleteket. Olyanok is írjanak, akinél baba van :)
2010. febr. 11. 19:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Hát nem tudom ez mennyire romantikus,idén én lepem meg a párom :) elmegyünk ebédelni utána 15órára mozijegyünk van a VALENTIN NAP cimű filmre :) persze apa még nem tudja :) 15hónapos a kislányom azóta nem voltunk kettesben,most szinte az egész délután a mienk lesz :üdv
2010. febr. 11. 19:43
 7/11 anonim ***** válasza:
én remélem, hogy aznap születik meg a régen várt és hőn áhított trónörökös... ;)
2010. febr. 11. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Én semmivel, mert nem tartjuk, szerintünk ez nem ünnep.

Helyette sokkal többször lepjük meg egymást valamivel év közben.

Na az a meglepetés.

7 éve vagyunk együtt, van egy lányunk.

2010. febr. 12. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 09:47 vagyok

Csak hogy válaszoljak: esetleg készíthetsz is valamit, vagy készíttethetsz.

Saját készítésű vacsora, szexi fehérneművel a tuti egyébként.

Fényképes bögre?

Olyan póló, amire vasaltatsz vagy nyomtatsz ábrát?

Saját összeállítású fotóalbum? (mondjuk ehhez elég rövid az idő, de nem lehetetlen)

Valami, aminek örül, mert kéne a mobiljához?

2010. febr. 12. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Én készítek Apának meglepit. Sosem tartottuk eddig a Valentin-napot, mert nem látjuk értelmét. Nem csak azon az egy napon szeretjük egymást.

De idén más, mert már van egy 4,5 hónapos kisfiúnk. Ezért készítek neki meglepit.

Egy tükördarabra ráragasztok egy fényképet a kisfiúnkról és rólam, körbe pedig üvegfestékkel ráírom a dátumot, és hogy Boldog Valentin-napot, meg ha még ráfér, akkor egy kis szerelmes üzenetet.

"Ünnepi" kaja nem lesz, mert nem lenne időm a gyerkőc mellett, esetleg még a kedvenc sütijét megsütöm (muffin). Nincs kire bízni Manót, így hármasban töltjük a napot.

2010. febr. 12. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!