Tescos Angry Birds Star Wars plüss csinál valamit?
A lányomnak ez van meg, de nem csinál semmit (vagy csak én nem fedeztem fel): [link]
Viszont nagyon jó anyaga van, azóta ezzel alszik :)
Nem csinál semmit, csak úgy van :)
Nekünk még az előző szériából van meg a fehér madár (a fiam tudja a nevét is, én nem), imádja, ott van vele az ágyban az állatsereglet többi tagjával. Ő nagyon szeretne ebből a szériából is legalább egy madarat. Mondjuk ő brutális módon Angry Birds mániás, nyolc madaras pólója van, a többi cuccáról nem is beszélve, szóval nála nem okoz gondot, hogy a plüss nem csinál semmit, teljesen megfelel neki így is.
fogja remekül a port
most készülünk beszerezni a másodikat
hetekig mondogattam a gyereknek, hogy ez egy vacak, ami semmire sem jó, ezzel sikeresen elértem, hogy már majd megveszik, annyira vágyik rá...
semmit nem csinálnak
az én fiam is angry-mániás, az első szériából megvan neki a piros és a fekete madár, meg a királymalac + az őrmestermalac. most beszerzett hozzá egy csubakkát meg egy yodát... mindenfélét játszik velük, épít nekik malactornyot és ledobálja őket, meg űrhajtót az újaknak és mennek a galaxist megmenteni, tegnap lézerkardot gyártottunk éppenséggel, szóval nagyon jókat mókázik velük, és mind ott lakik az ágyában is természetesen. én nem bánom, jól elvan velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!