Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tescos Angry Birds Star Wars...

Tescos Angry Birds Star Wars plüss csinál valamit?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Maximum dobálózni lehet vele. Ráadásul nem is mindegyik figura plüss, néhány anyagától a hátamon is feláll a szőr, ha megérintem.
2015. febr. 12. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg megvenni? mert a fiam (meg én is )azt hittük hogy pl csipog,vagy zenél.
2015. febr. 12. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:

A lányomnak ez van meg, de nem csinál semmit (vagy csak én nem fedeztem fel): [link]

Viszont nagyon jó anyaga van, azóta ezzel alszik :)

2015. febr. 12. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Leia kivételével mind megvan, de egyik sem csinál semmit.
2015. febr. 12. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem csinál semmit, csak úgy van :)

Nekünk még az előző szériából van meg a fehér madár (a fiam tudja a nevét is, én nem), imádja, ott van vele az ágyban az állatsereglet többi tagjával. Ő nagyon szeretne ebből a szériából is legalább egy madarat. Mondjuk ő brutális módon Angry Birds mániás, nyolc madaras pólója van, a többi cuccáról nem is beszélve, szóval nála nem okoz gondot, hogy a plüss nem csinál semmit, teljesen megfelel neki így is.

2015. febr. 12. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Matilda a fehér:)
2015. febr. 12. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

fogja remekül a port

most készülünk beszerezni a másodikat

hetekig mondogattam a gyereknek, hogy ez egy vacak, ami semmire sem jó, ezzel sikeresen elértem, hogy már majd megveszik, annyira vágyik rá...

2015. febr. 13. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:

semmit nem csinálnak

az én fiam is angry-mániás, az első szériából megvan neki a piros és a fekete madár, meg a királymalac + az őrmestermalac. most beszerzett hozzá egy csubakkát meg egy yodát... mindenfélét játszik velük, épít nekik malactornyot és ledobálja őket, meg űrhajtót az újaknak és mennek a galaxist megmenteni, tegnap lézerkardot gyártottunk éppenséggel, szóval nagyon jókat mókázik velük, és mind ott lakik az ágyában is természetesen. én nem bánom, jól elvan velük.

2015. febr. 13. 12:30
 9/9 Kristóf2006 válasza:
Csak van. nekünk Yoda, és C-3PO van meg. Yoda nem a legpuhább, de lehet vele aludni :) C-3PO műszálas, nem puha, de mindkettővel lehet dobálózni. :)
2015. márc. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!