Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék jó áron 22-es...

Hol tudnék jó áron 22-es kisfiú cipőt venni?

Figyelt kérdés

Nagyon félelmetesek a bolti árak, nem akarunk 10ezret kiadni egy cipőre, amikor 2-3 hónapig fogja hordani. A neten viszont csak kopottat találtam, vagy olyat, ami nem tartja a bokáját. Tanácstalan vagyok. Tudtok jó oldalt ajánlani a neten? Vagy olcsóbb boltot Budapesten?

21-es szerintem a lába, de nagyon magas a lábfeje, próba alapján a 21-es cipők emiatt szűkek lettek.

2015. febr. 12. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Talán nézd meg itt!

[link]

2015. febr. 12. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szintén magas a lábfeje a fiamnak, nekünk csak a primigi és a szuperfit cipők jók. A ruhafalva.hu voltak nemrég nagyon jo kis akciók, 5-6 ezerért vettem primigi cipőt meg szandált már nyárra.
2015. febr. 13. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Deichmannban is vannak jò minősègű, de olcsòbb cipők. 4-5-6 ezer ft körül. Èn is ilyet szoktam venni a fiamnak, ès inkább veszek kèt olcsòbbat (egy sportosat melegìtőkhőz, játszòsat, ès egy "elegánsabbat" farmerekhez, kimenősnek).
2015. febr. 13. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! CCC üzlet nincs a közeletekben? Az én kisfiamnak is nagyon magas a lábfeje, a legtöbb cipőbe sajnos nem megy bele a lába. A CCC-ben van az ActionBoy márkájú cipő abból mindet rá tudtam adni mert nagyon szépen meg lehet nyitni őket elölről és oldalról is. A bélelt magas szárú cipőjét 5900-ért vettem, a szandálok 3000ft körül vannak de lehet találsz olcsóbbat is. 2
2015. febr. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!