Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen/milyen lesz a babaszoba...

Milyen/milyen lesz a babaszoba fala? Mit festetek rá?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sima sárga tapéta van, van rajta körben lepkés dekorcsik. Azon kivül én vettem nagyméretű matricaképet (nagy lombos fa, állatok, virágok, stb.) azt ragasztottam a padlóhoz közel a tapétára. Lányom szobájában van egy nagy szekrény, arra is virágokat ragasztottam. Ja, és van 3 db kis állatos kép a falon. Szóval én matricákkal oldottam meg, festeni nem nagyon tudok:)
2010. febr. 11. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Alul zöld, felül színes pöttyös. Könnyen és gyorsan kivitelezhető és a gyerekek imádják a színeket. (egy szivacsból körformát vágsz ki, belemártod az ecsetbe és pöttyözöl, ennyi)
2010. febr. 11. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hupsz. Nem az ecsetbe, hanem a festékbe. :)
2010. febr. 11. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha fehér festéket veszel, pár száz forintból vehetsz hozzá színezőt. Használhatod töményen is, ekkor erősebbek lesznek a színek, és használhatod a fehérrel keverve, ekkor halványabbak. Nem drága és gyors megoldás. Ha fehér a fal, akkor meg pláne.
2010. febr. 11. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egyik falat padlótól plafonig egy Micimackóból kölcsönzött jelenettel festettük ki. A többi fal sima világoskék. A plafon is kék ,de festettünk rá bárányfelhőket és az Ikeában kapható napocskás mennyezeti lámpánk van. Imádja a kisfiam:)))
2010. febr. 11. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk napsárga az alap. Festettünk rá törpéket, sima fehér falfestékkel+színezőpasztával. Nagyon jó lett, szereti a kisfiam, már másfél évesen elsorolta, melyik törpe kicsoda.

Mindegy, mivel dekorálsz, csak vidám-színes legyen, szeretni fogja.

2010. febr. 11. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez találós kérdés? Hát honnan tudjam hogy mit festetsz rá. xD
2010. febr. 18. 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kedves utolsó! Persze hogy találós kérdés volt :D

Válaszolsz is rá? :D

2010. febr. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!