Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiírhat táppénzre az én...

Kiírhat táppénzre az én orvosom ha beteg a kisfiam?

Figyelt kérdés
Szombaton ügyeletre vittük,bárányhimlős.Az ő orvosa a jövő héten szabin van,most akkor hová menjek?Esetleg ahhoz aki helyettesíti?
2015. febr. 8. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a helyettesítő gyermekorvoshoz. Ő kiír téged is.
2015. febr. 8. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a helyettesítőhöz azért van, hogy helyettesítse, nyilván ki fog írni táppénzre ha beteg a gyerek.
2015. febr. 8. 23:26
 3/9 A kérdező kommentje:
:( a helyettesítő orvos mashol van,es mindig tele van.hülyének nézne az én orvosom ha hozzá mennék?
2015. febr. 8. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

A TE orvosod téged csak a saját jogodon írhat ki.

Tehát ha TE beteg vagy.

Ha a gyermek beteg, és te nem, akkor csak a gyermek jogán a gyermekorvos tud kírni!

2015. febr. 8. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze attól még telefonon megkérdezheted. De nagyon valószínű, hogy a fenti választ fogod kapni.
2015. febr. 8. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
nem nézne hülyének az orvosod de feleslegesen mennél. vagy szedj össze valami betegséget, esetleg mond, hogy hasmenésed van... nem tudom. ő nem írhat ki a gyereked miatt, nem is egyezik meg a két tp összege
2015. febr. 8. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy sok orvos nem vállalja be ennek a rizikóját, mert ha kiderül, akkor őt is megbüntetik, és téged is.
2015. febr. 9. 08:48
 8/9 A kérdező kommentje:
A sajátomhoz mentem,megértő volt,beirták h én vok beteg.
2015. febr. 9. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
De miért mentél a sajátodhoz? Nem is értem, mi ebben a logika. Maximum táppénzcsalásnak lehet nevezni.
2015. febr. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!