Akinek nem a munkáltatója utalja a tgyás/gyedet, annak hol töltenek ki Munkáltatói Igazolást?
Nekem a Fővárosi Kormányhivatal utalja a pénzt, mivel a munkáltatóm a fővárosban van, én vidéki vagyok.
Gyeden vagyok és szükségem lenne egy munkáltatói igazolásra. Kihez kell fordulnom?
a munkáltatód. és a jövedelmed 0, mivel fizetés nélküli szabadságon vagy, hisz gyeden vagy.
attól az még munkáltatói...
Az igazolást mindig a munkáltató állítja ki, DE
tisztázzuk mit is akarsz igényelni Csed-et vagy gyedet. Mikor született a kicsi. Van testvére (vagyis gyedbe, gyesbe szültél)? Ha igen ő mikor született. Megszakítottad a fizu nélküli szabidat, tp-n voltál stb. fontos, mert nem mindegy mi alapján kell számolni az ellátást.
Ha munkáltató 0-át írt rá, gondolom tavaly egész évben gyeden/gyesen voltál. Ezért nincs mit ráírni. Akkor az oep majd ez alapján számol.
A gyedről minek igazolás?
Egyébként év elején már kellett kapnod egy kimutatást az oeptől, hogy tavaly mit folyósítottak, hiszen az kell az adóbevalláshoz.
Nem szeretnék igényelni semmit, gyedet kapok a 3. babám után, aki lassan 1,5 éves.
Nekem csak egy munkáltatói jövedelemigazolásra van szükségem, hogy mennyi gyedet kapok.
igen, azt már rég meg kellett volna, hogy kapjad az egészségbiztosítási pénztártól év elején levélben küldték, a lap tetején van "Igazolás"
vagy menj be a Eb-hez és kérj még egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!