A T-gyás nem adóköteles ugye?
Figyelt kérdés
Az OEP-től megkaptam az adóbevalláshoz szükséges papirokat. Tavaly márciusig t-gyást kaptam, arról viszont semmit sem küldtek. Miért?2010. febr. 9. 22:04
1/6 anonim válasza:
Hát hogyne lenne adóköteles? Azt évközben kellett hogy kiküldják, amikor lejárt. Akkor sem kaptál?
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kaptam, már nem emlékszem, de akkor majd megnézem vhol. Köszi!
2010. febr. 9. 22:15
3/6 anonim válasza:
Én tuti nem kaptam. :(
Megvan a táppénzes, megvan a gyedes, de tgyás nincs. Nem küldtek. :(
Mániákusan összerakosgatok minden papírt szépen lefűzve. Így nem keveredett el.
4/6 anonim válasza:
lehet hogy a postán, de mindegymert az apeh azt nem fogadja el hogy biztos nem keveredett el. tehát ha nincs irány az OEPP és kérni kell. Bár nekem nem adtak pedig volt kolleganőm től kértem. Volt akinek úgy adták ki, hogy azt mondta addig innen fel nem állok. Legalábbis Fehérváron. Mondjuk lehet máshol rendesebbek az ügyintézők.
5/6 anonim válasza:
9:47-es vagyok.
Felhívtam az OEP-et. Kedves ügyintéző volt. Azt mondta, hogy nagyon sokan kérnek, mert nem kapták meg. Magyarul posta keze van a dologban...
Tajszámot kért, adatot egyeztettünk és küldik újra.
6/6 anonim válasza:
Tavaly dec.27-ig voltam tgyáson,január végén már küldte az OEP a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!