Kislány után kisfiú, mennyi ruhát örökölhet?
Kislányom ruháit nagyrészt családtól kaptuk, szinte mind rózsaszín/lila de még az unisex szinűeken is van fodor/masni akármi.
Vannak olyan ruhák, amiket adhatok a most érkező kisfiúnknak vagy mindenből vegyek újat?
Úgy gondoltam, hogy az otthoni body-k, rugdalózók, töröklöző, pizsama, takaró végülis teljesen mindegy, így azok lehetnek lányosak (persze nem a legdurvábban lányos ruhákra gondolok). És ha jönnek hozzánk vagy kimozdulunk, akkor kell az igaz "kisautós" öltözék.
Illetve a body a ruha alatt végülis nem mindegy? Ha a nyaka, ami kilátszik, nem rózsaszín akkor belefér.
Ti hogy adtátok kislányotok ruháit az érkező kisöcsire?
Nem mondtam, hogy lilába meg masniba öltöztetném.
Azt kérdeztem, hogy mennyi ruhát tud örökölni egy kislánytól?
De akkor a legutolsó harisnyáig és törölközőig mindent lecserélek, amin egy kicsi kis lányos minta is van, hogy megnyugodjatok.
Az értelmes válaszokat köszönöm.
Itt szinte mindenki azt hiszi, h ettol lesz homokos egy kisfiu 😃
Nem a felvilagosultabb, ertelmes hozzaszolok pontoznak foldig mindenkit, valogatas nelkul.
Annyira gaz mar ez az oldal, sok meg a kerdest sem kepes ertelmezni, tiszta vicc. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!