29 évesen van meg esélyem egy babara?
Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy párkapcsolatom 29 éves vagyok mire megismerek egy férfit gyereket vallalunk ha egészségesek is vagyunk több év. Van más aki hasonló problémával küzd és fél hogy nem lehet anya?2015. febr. 2. 16:38
1/6 anonim válasza:
Miért ne lenne? Miért érzed magad öregnek? Még konzervatív hozzáállással is min. 11 éved van szülni, ha lazább vagy, még több. Hol itt a probléma?
2/6 A kérdező kommentje:
Mert már 26 éves koromban szerettem volna gyereket és félek hogy nem jön majd vagy meddosegi problémák lesznek. Minden álmom egy gyerek és ez nagyon rossz hogy vágyom rá de nincs megfelelő társ.
2015. febr. 2. 16:46
3/6 anonim válasza:
Én 32 évesen ismertem meg azt a férfit, aki az igazi lett.
Most van 2 gyerekünk.
4/6 anonim válasza:
Szia! 28 évesen ismertem meg a párom . Túl vagyok egy házasságon is, de ennyi idő kellett hogy megtalaljam az igazit. Most 29 vagyok és tervezzük a babát :) 24 éves koromra mar 2 gyereket szerettem volna, de jobb hogy így alakult. Szerintem így érettebb fejjel mar hamar rájössz hogy a férfi akivel ismerkedsz le tudod-e élni vele az életed.
5/6 anonim válasza:
Ennek aztán mi értelme van, hogy előre rágörcsölsz? Éld az életed, légy boldog, vidám, tűzz ki magad elé megvalósítandó célokat és hidd el, ha szereted az életed és önmagad a szerelem is megtalál, aztán ha eljön az ideje elkezdhetsz agyalni a gyereken is.
6/6 anonim válasza:
29 évesen ismertem meg a férjemet, 30 évesen mentem férjhez. Első gyerekem születésekor 32 voltam, a másodiknál 34.
Persze, hogy van esélyed babára, ha úgy alakulnak a dolgok, nem is egyre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!